جلیلی کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: یک جهان فرصت، یک ایران جهش شعار انتخاباتی من است.
به گزارش مجاهدت از مشرق، سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر پنجشنبه ۲۴ خرداد در برنامه «صف اول» شبکه خبر سیما، گفت: در طی دوره خدمتم از پایینترین سطح کارم را آغاز کردم، کارشناس وزارت امورخارجه شروع کار من بود، بعد از ۲ سال معاون اداره شدم و در تحولات مجدد کارشناس شدم و تا دبیر شورای امنیت ملی پیش آمدم و به روندها از پایین تا بالا آشنا هستم.
وی ادامه داد: اگر در مبنای صحیح سلسله مراتب انجام نشود عوارضی دارد. کارم را از سال ۶۸ شروع کردم و طی ۱۸ سال به مراتب بالاتر رسیدم. معتقدم رئیس جمهور باید بداند مسیر و سلسله مراتب اداری چیست و فرآیند چگونه طی میشود و وقتی رییس جمهور دستوری میدهد، چگونه در اجرا طی میشود.
تخصیص بهینه منابع قدرت باید در دولت اتفاق بیفتد
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، بیان کرد: تخصیص بهینه منابع قدرت باید در دولت اتفاق بیفتد. وقتی در بازرسی وزارت امور خارجه بودم بازرسی را به شکل کم هزینه با پرهیز از سفرهای خارجی و صرف وقت و هزینه بلکه با برنامهریزی و استفاده از امکانات در سالهای ۷۱ تا ۷۷ انجام دادم.
وی افزود: بیشترین اشراف بر نمایندگیها را با ایجاد ساز و کار انجام دادیم. همینطور در دورهای مدیرکل در بیت رهبر انقلاب بودم و برنامههایم را اجرا میکردم.
جلیلی همچنین مطرح کرد: وقتی هزینههای کشور را افزایش نمیدادیم با استفاده از ظرفیتهای موجود روابط با کشورها را توسعه دادیم. در ونزوئلا صادرات تراکتور را کلید زدیم و همینطور ساخت مسکن را پیش بردیم. رئیس جمهور نیز باید در استفاده از منابع، مانع هدر رفت آنها شود.
وی گفت: امروز کشور ما با یک فرصت تاریخی روبرو است و فرصتهای فراوان منطقهای و حتی تمدنی را در برابر خود داریم و هنر رئیس جمهور این است که فرصتها را بشناسد و برای آنها برنامه داشته باشد. برای این فرصتها که در سالهای قبل شناسایی کردیم، برنامه دارم. شعار رئیس جمهور باید تابلویی باشد که در چهار سال آینده سرمشق کار شود. نباید صرفاً از کلمات و لفاظی استفاده کرد.
یک جهان فرصت، یک ایران جهش شعار انتخاباتی من است
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در رابطه با شعار خود، اعلام کرد: یک جهان فرصت، یک ایران جهش شعار انتخاباتی من است. مهمترین فرصت ما توانمندیهای آحاد جامعه ایران است. فرصت تاریخی ما نسل جوان باهوش و تحصیل کرده است که میتواند نقش آفرینی کند. هر ایرانی یک نقش پرشکوه خواهد داشت که این ادامه شعار دولت من خواهد بود.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: دبیری شورای عالی امنیت ملی یکی از مسئولیتهای من بوده و هماهنگی میان قوا را انجام میدادیم. هماهنگی بین قوا مهم است و با این تجربه که در دورههایی استحکاک میان قوا بود و در شورای عالی امنیت ملی بهترین ارتباط را با قوای سه گانه داشتیم. خاطرم هست که میگفتند این جلسات را حفظ کنید و برکات خوبی داشت که برای مبارزه با فساد همراهی سه قوه را به وجود میآوردیم.
باید در همه عرصهها امنیت را برای شهروندان ایجاد کرد
جلیلی ادامه داد: باید در همه عرصهها امنیت را برای شهروندان ایجاد کرد. در سایه همدلی میان قوا اتفاقهای خوبی رقم خورد. در جلسات ما شهید سلیمانی حاضر میشد. شرق و غرب کشور در آن دوره در اشغال آمریکا بود و در هر دو منطقه با هماهنگی لازم آمریکا نتیجه نگرفت. در حالی که نخست وزیر ژاپن بیان کرد بعد از ۷۰ سال نتوانسته بودند آمریکا را اخراج کنند.
اولویت جدی کشور اصلاح ساختار اداری است
وی افزود: وقتی فتنه داعش شکل گرفت حتی در داخل کشور برخی دچار تردید بودند. اینکه باید از حقوق ملت دفاع کنیم و استفاده صلحآمیز هستهای از حقوق ملت است و رئیس جمهور باید از آن حفاظت کند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: در سال ۹۲ گفتم اولویت جدی کشور اصلاح ساختار اداری است. ماشین دولت باید اصلاح شود. این را در پیام تبریک به برنده انتخابات هم گفتم. کارمندان شریف دولت ۳۰ سال از عمر خود را در دولت صرف میکنند و دوست دارند مفید باشند. اینطور نباشد که ادارات هفت خوان رستم شوند. ما در دفاع مقدس ساز و کار اداری و مناسبات آن را عوض کردیم و موفق شدیم و فرمانده در جلو حرکت میکرد. ادارات هم میتوانند با استفاده از فناوریها به همین شکل عمل کنند.
هر دانشگاه باید یک دولت سایه باشد
جلیلی در رابطه با رسانهها و گزارشگران فساد در دولت خود بیان کرد: هیچ دولتی موفق نمیشود، مگر اینکه تماشاگرانی آن را بررسی کنند و من استقبال میکنم یک دولت در سایه، دولت من را دنبال کند. هر دانشگاه باید یک دولت سایه باشد و من در دولت خودم از این استقبال میکنم.
لابیها به کشور آسیب میرساند
وی همچنین عنوان کرد: موفقیتهای بزرگ کشور طبق ۱۱ سال مطالعه میدانی که داشتم این است که افرادی که دیده نمیشوند، موفقیتها را شکل دادند و در سال ۱۴۰۰ که در استانها صحبت میکردم از مردم خواستم که افراد توانمند را معرفی کنند. لابیها به کشور آسیب میرساند. نباید نگاه کنیم چه کسانی در ستاد انتخاباتی هستند، بلکه باید از افراد شایسته بهره بگیریم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: با بیش از هزار فرد موفق در ۱۱ سال گذشته، جلسات متعدد داشتم و در کارگروههای مشخص انسانهای شایسته را دعوت کردیم. در یکی از شهرستانهای سیستان و بلوچستان یک خانم فرماندار موفق را دیدم و کارهای ارزشمند او را دیدم و آن را بیان کردم.
کارنامه من نشان میدهد که رویکرد من به چه کسانی است
جلیلی همچنین در رابطه با تفاوت تیم و باند سیاسی گفت: تیم و باند فرق دارد. کارنامه من نشان میدهد که رویکرد من به چه کسانی است. اداره نظام سلامت مورد توجه من است و برادری را میشناسم که در این رابطه مقالات دقیقی دارد و ۱۰ سال مطالب او را مطالعه کردم و در کارگروههای تخصصی از او دعوت کردم.
رئیس جمهور باید به برنامهای که اجرا میکند اشراف کامل داشته باشد
وی در بخشی از سخنانش عنوان کرد: برنامه با اندیشکده تدوین نمیشود. معتقدم رئیس جمهور باید به برنامهای که اجرا میکند اشراف کامل داشته باشد.
ادامه دارد…
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است