شهدای دانش آموز روز ۱۳ آبان را به معیار عزت و ایستادگی ملت ایران تبدیل کردند

شهدای دانش آموز روز ۱۳ آبان را به معیار عزت و ایستادگی ملت ایران تبدیل کردند


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از قم، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم در اطلاعیه‌ای، از عموم مردم بصیر و انقلابی استان به ویژه دانش آموزان جهت حضور باشکوه در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان دعوت کرد؛ متن اطلاعیه به شرح ذیل هست:

یوم‌الله سیزده آبان، نقطه کانونی تقابل گفتمانی جمهوری اسلامی با نظام سلطه جهانی و یادآور حماسه دانش‌آموزان و دانشجویان پیشتاز عرصه انقلاب هست، غیورمردانی که به‌تأسی از بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (قدس‌الله نفسه الزکیه) این روز را به معیار عزت و ایستادگی تبدیل ساختند.

سیزدهم آبان ماه با عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» در سه مقطع مهم از تاریخ انقلاب، شاهد وقایعی هست که در هر کدام رد پای استکبار را می‌توان به خوبی در آن مشاهده کرد.

تبعید حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در پی اعتراض به قرارداد ننگین کاپیتولاسیون، شهادت مظلومانه جمعی از دانش آموزان در سال ۱۳۵۷ توسط مأموران پهلوی و تسخیر شرافتمندانه لانه جاسوسی شیطان بزرگ توسط دانشجویان، سه اتفاقی هست که یادآور روح تعدی، تجاوز و خوی استکباری آمریکا از طریق مداخله در امور داخلی ایران هست.

این مقابله توسط آمریکای جهانخوار و دیگر ایادی استکبار همواره با تحریم سیاسی، اقتصادی، تهاجم فرهنگی و تجهیز دشمنان جمهوری اسلامی ادامه داشته هست که در آخرین جنایت آشکار می‌توان به تجاوز رذیلانه آمریکایی- صهیونیستی به خاک ایران اسلامی اشاره کرد که به لطف الهی، راه به جایی نبرد و خللی در استواری ملت ایران ایجاد نکرد و ان شاء الله با خیزش ملت‌های آزاده که آگاهی و بیداری جدیدی در جهان را به نمایش گذاشته هست شاهد پایان دوران ظلم و استکبار گرایی خواهیم بود.

این مطلب را از دست ندهید :  لزوم هوشیاری در برابر توطئه‌ها، حفظ روحیه حماسی و ایثارگری

اکنون در استمرار زنده نگه داشتن روز ملی مبارزه با استکبار جهانی که امسال مصادف با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) هست.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم از تمامی اقشار مردم بصیر و انقلابی دعوت می‌نماید تا با عمل به وظیفه دینی و انقلابی و با حضور با شکوه خود همراه با اقامه عزای حضرت زهرا (س) یگانه بانوی مبارزه با ظلم و استکبار، انزجار و بیزاری خود از دشمن شماره یک بشریت و امنیت جهانی را به نمایش بگذارند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

شهدای دانش آموز روز ۱۳ آبان را به معیار عزت و ایستادگی ملت ایران تبدیل کردند

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید