نوید شاهد: انسانهایی که در جبهههای نبرد، مردانه برابر دشمنان ایستادند و سلامتی خود را از دست دادند، دارای اراده فولادین هستند. آنها حتی بعد از مجروحیت جسمی، به واسطه روح بلندی که داشتند دست از تلاش در اعتلای نظام برنداشتند و اکنون نیز در عرصههای مختلف فعال و نقشآفرین هستند. خبرنگار نوید شاهد به بهانه روز فرهنگ پهلوانی وورزش زورخانهای با جانباز «مجید منصوری» ورزشکاری که مدالهای طلا و نقره در مسابقات ورزش «باستانی و پهلوانی» و دیگر ورزشها از جمله دومیدانی و فوتبال در کارنامه خود دارد گفتوگو کرد. در ادامه این گفتوگو را میخوانید.
جانباز 40 درصد مجید منصوری از جمله جانبازانی است که در عرصه ورزش باعث افتخار کشور است و از کودکی در رشتههای مختلف ورزشی فعالیت کرده است. این جانباز پس از مجروحیت، ورزش را رها نکرد و با پشتکار بیشتری در این عرصه فعالیت کرده است. او در رشته باستانی صاحب مدال است و حرف برای گفتن دارد.
مجید منصوری در ابتدا درباره خودش گفت: بنده متولد سال 1349 هستم و از کودکی در عرصه ورزشی فعالیت میکردم. قبل از جانبازی فوتبالیست بودم و در کنار فوتبال، ورزش دومیدانی را هم دنبال میکردم. ورزش باستانی را نیز از سال 1375 به طور مداوم و حرفهایتری دنبال کردم.
وی با اشاره به نحوه جانبازیاش اظهار کرد: من مهندس رزمی در رَسته رزمی بودم در زمان پاکسازی منطقه به درجه جانبازی نائل آمدم.
این جانباز پهلوان درباره حس و حالش در زمان کسب مدال روایت کرد: زمانی که مقام کسب میکنم یا موفقیتی به دست میآورم با تمام وجود خوشحال میشوم، زیرا احساس میکنم، مفید هستم. احساس میکنم درعرصه ورزشی حرفی برای گفتن دارم. هیچ حسی برایم خوشایندتر از این احساس نیست. به هر حال از اینکه میبینم جانبازان بعد از نایل شدن به مقام جانبازی همچنان در عرصههای مختلف از جمله ورزش افتخار میآفرینند حس خوب و رضایتبخشی است.
مجید منصوری با اشاره به حرمت گود زورخانه درباره آن توضیح داد: از آنجا که گود زورخانه حرمت والایی دارد، زمانی که وارد گود میشوم احساس سبکی دارم و انگار از غرور بسیار به پایین کشیده شدهام.
وی افزود: تمرینات مستمر و حمایت دوستان و خانواده خوبم همیشه یاریدهندهام در طول این مسیر بوده است.
این پهلوان ورزشی بیان کرد: بنظر من قهرمانان و پهلوانان واقعی شهدا هستند. شهدا و ایثارگرانی که بدون هیچ چشمداشتی برای سربلندی این مملکت جان خود را فدای این مرز و بوم کردند.
وی ادامه داد: 17 شوال مصادف با 7 اردیبهشتماه 1403، روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانهای نامگذاری شده است. در این روز بود که حضرت علی (ع) با عمروبن عبدود، پهلوان معروف عرب مبارزه کرد و او را شکست داد.
مجید منصوری درباره ورزش باستانی توضیح داد: ورزش باستانی در جامعه ما خیلی حرفها برای زدن دارد. زیرا ورزشی است که از اول با نام و یاد خدا شروع میشود و با نام ائمه علیه السلام ادامه پیدا میکند و در پایان با دعا به اتمام میرسد.
وی افزود: در این ورزش احترام به بزرگتر، ریش سفیدها و پیشکسوت جایگاه ویژهای دارد. این موضوعی است که در جامعه کنونی کمرنگ شده است و ما با استفاده از الگوگیری از ورزش باستانی میتوانیم این فرهنگ را دوباره پررنگ کنیم.
این جانباز پهلوان در پایان از جوانان خواست تا ادامهدهنده راه شهدا باشند و قدر این انقلاب را بدانند.
خبرنگار: آرزو رسولی نجار
منبع خبر