شهرداری‌ها تمرکز ویژه‌ای بر تجهیز و تقویت آتش‌نشانی‌ها داشته باشند

شهرداری‌ها تمرکز ویژه‌ای بر تجهیز و تقویت آتش‌نشانی‌ها داشته باشند


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از کردستان، «آرش زره تن لهونی» روز شنبه در جلسه بررسی مانده اعتبارات شهرداری‌ها و شورای سازمان همیاری استان اظهار کرد: استان کردستان استانی حادثه‌خیز هست و حوادثی مثل آتش‌سوزی کوه آبیدر نیاز به حضور به موقع نیرو‌های آتش‌نشانی و کارآزموده جهت مقابله با آن دارد.
 
 
وی ضمن تسلیت درگذشت سه جوان حافظ محیط‌زیست در حادثه آتش‌سوزی کوه آبیدر، بر بکارگیری افراد متخصص در برخورد و مقابله با حوادث احتمالی تاکید کرد.
 
استاندار کردستان اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تکرار چنین حوادث ناگواری، آموزش اصولی افراد داوطلب در قالب همیاران آتش‌نشانی نیز ضروری هست و باید در دستورکار شهرداری‌ها قرار گیرد.
 
لهونی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، گفت: استان کردستان برای چهارمین سال متوالی به عنوان یکی از گذرگاه‌های تردد زائرین اربعین حسینی تعیین شده هست و باید با تقویت زیرساخت‌ها و رفع نواقص، اقدامات راهبردی برای پاسخگویی به نیاز‌های زوار در بخش‌های مختلف فرهنگی، خدماتی، ایمنی مسیر تردد، اسکان و حمل و نقل انجام شود.
 
وی تردد زائرین اربعین از استان کردستان را فرصت مناسبی برای معرفی فرهنگ، تاریخ، تمدن و طبیعت استان به کل کشور دانست و افزود: اربعین حسینی جلوه‌ای از وحدت، همبستگی اجتماعی و انسجام ملی هست و مردم استان کردستان از میزبانی زائران اربعین استقبال می‌کنند.
 
استاندار کردستان به اهمیت فضاسازی شهری در ایام اربعین اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به عبور زوار اربعین حسینی از اکثر شهر‌های استان، شهرداری‌های باید نسبت به فضاسازی شهر‌ها اهتمام ویژه داشته باشند و در اولویت قرار دهند.
 
لهونی ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای انقلاب اسلامی به اهمیت برگزاری کنگره ۵۵۳۶ شهید استان اشاره و اضافه کرد: زنده نگه‌داشتن یاد و خاطر شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت جزء وظایف ما هست و برگزاری چنین رویداد‌هایی نقش به‌سزایی در تحقق این مهم دارد.
 
وی با تاکید بر اینکه دومین کنگره ۵۵۳۶ شهید استان باید به بهترین نحو ممکن برگزار شود، گفت: شهرداری‌ها سطح استان در این زمینه نیز باید همکاری و همراهی ویژه داشته باشند و از تمام ظرفیت‌ها برای فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم استفاده کنند.
 
وی مسئولیت شهرداری‌ها را مسئولیتی خطیر خواند و یادآور شد: شهرداری‌ها در بخش‌های مختلف بیشترین ارتباط را با مردم و ارباب رجوع دارند و برخورد پرسنل شهرداری‌ها در ایجاد رضایت‌مندی یا نارضایتی مردم نقش مهمی دارد، بنابراین برخورد مناسب و تکریم ارباب رجوع باید در شهرداری‌ها رعایت شود.
 
استاندار کردستان گفت: سلامت اداری یکی از موضوعات بسیار مهمی هست که باید مدیران دستگاه‌های اجرایی نسبت به آن توجه ویژه داشته باشند و به صورت مستمر نظارت‌های لازم جهت رعایت ظوابط و قوانین در دستگاه‌های مربوطه انجام دهند.
 
لهونی با تاکید بر اینکه یکی از الویت‌های تیم مدیریتی استان تقویت شهرداری هست، افزود: علی‌رغم اینکه اعتبارات استانی اعتبارات ضعیفی هست، به صورت مکرر بر تخصیص اعتبار به شهرداری‌ها تاکید شده و به صورت جدی پیگیر رفع مشکلات و چالش‌های شهرداری‌ها هستیم.
 
انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

شهرداری‌ها تمرکز ویژه‌ای بر تجهیز و تقویت آتش‌نشانی‌ها داشته باشند

این مطلب مفید بود؟
این مطلب را از دست ندهید :  فیلم/ دست به یقه شدن ۲ بازیکن در آمریکا جنجال به پا کرد!
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید