شهیدان، پاسخ قرآنی ما به تهدید دشمن/تأکید بر هوشیاری دستگاه دیپلماسی در برابر دشمنان


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان،حجت‌الاسلام «محمدرضا میلانی‌نژاد» سخنران مراسم روز چهارشنبه (۱۱ تیرماه) در مراسم گرامیداشت هفتمین روز شهدای اقتدار استان کرمان، که در گلزار شهدای کرمان برگزار شد، با اشاره به آیه ۱۶۹ سوره آل‌عمران، زنده بودن شهدا را پاسخ محکم قرآن کریم به دشمنانی دانست که تصور می‌کنند با ترور فرماندهان و دانشمندان می‌توانند ملت ایران را از پا درآورند.

وی با بیان اینکه شهید در عالم برزخ «مبسوط‌الید» هست، تصریح کرد: شهید محدود به زمان و مکان نیست و بنابر آیه ۱۷۰ همان سوره، از نعمت‌ها و الطاف الهی بهره‌مند و در شادی به سر می‌برد.

میلانی‌نژاد به گفت‌وگوی معروف شهید سردار حاجی‌زاده در پاسخ به تهدیدات رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: ایشان صراحتاً گفته بودند «۴۰ سال هست با غسل شهادت از خانه بیرون می‌روم».

وی با استناد به آیه ۱۰۰ سوره نساء، پاداش شهدا را فراتر از درک فرشتگان دانست و اظهار کرد: جز خداوند کسی نمی‌تواند اجر و مقام شهیدی را که برای دفاع از وطن و مردم جان خود را فدا کرده، جبران کند.

این مطلب را از دست ندهید :  عالم سنی فلسطینی: هر کسی کنار ایران قرار نگیرد شریکِ جنایت است

میلانی‌نژاد در ادامه خطاب به خانواده‌های شهدا گفت: به فرزندانتان افتخار کنید؛ اگر نبودند، ما امروز کشوری و آرامشی نداشتیم.

او همچنین از مواضع قاطع مراجع عظام تقلید در برابر اظهارات توهین‌آمیز ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب قدردانی کرد و افزود: مراجع در ایران، نجف و حتی علمای اهل سنت در حمایت از ولایت سنگ تمام گذاشتند.

میلانی‌نژاد در پایان، هوشیاری بیشتر دستگاه دیپلماسی کشور و تیم مذاکره‌کننده را ضروری دانست.

گفتنی هست، در پی حمله رژیم صهیونیستی به یک مقر نظامی در یزد، ۱۰ تن از پاسداران استان کرمان به شهادت رسیدند.

 

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید