به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از روز جمعه ایرنا از روابط عمومی جامعه روحانیت مبارز، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی پور در مراسم تجلیل از فعالان و کمیتههای ستاد مرکزی انتخاباتی شورای وحدت که در مرکز همایشهای آدینه برگزار شد با تبریک حماسه بزرگ ۲۸ خرداد به دستاوردهای شورای وحدت به عنوان یک تشکیلات جدید در عرصه سیاسی و اجتماعی کشور اشاره کرد و افزود: شورای وحدت از ابتدای فعالیت خود به عنوان یک حرکت بدیع و ابتکاری که موجب تجمیع و همگرایی احزاب، تشکلها و نیروهای جریان ارزشی و انقلابی شد چهار دستاورد عمده داشته که بسیار راهبردی و حائز اهمیت هستند.
موسی پور اظهار داشت: نخستین دستاورد شورای وحدت ایجاد یک ساختار فراگیر مبتنی بر خرد جمعی و به دور از امتیازخواهی و انحصارطلبی است در این ساختار همه اضلاع جریان ارزشی و انقلابی ایفای نقش کردند و حضور فعال در جلسات و برنامهریزیها و فعالیتهای آن داشتهاند. لذا شورای وحدت تا حدود زیادی خلاء جایگاهی را که بتواند همه نیروهای انقلابی و ارزشی را مجتمع سازد پر کرد و اکنون دفاتر شورای وحدت در استانها و هیات اجرایی شورا در شهرستان ها تشکیل شده اند.
وی با اشاره به دومین دستاورد شورای وحدت افزود: با توجه به اینکه در آستانه انتخابات به دلیل تبلیغات بسیار زیاد برای تحریم انتخابات عرصهای سرد بر فضای عمومی انتخابات حاکم بود و علاوه بر بخشهایی از مردم و جمعی از نخبگان و فعالان سیاسی انگیزه ای برای فعالیتهای خود نمیدیدند، شورای وحدت توانست با حضور و تکاپوی خود تنور انتخابات را گرم کرده و فضای واقعی رقابتها را با شور و نشاط همراه سازد.
موسیپور با بیان اینکه سومین دستاورد ما دعوت از یک گزینه خاص و مشخص از حدود ۶ ماه قبل بود، افزود: ما از همان آغاز راه حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی را به عنوان گزینه اصلح و شایسته مطرح کردیم و با دعوت از وی و ترغیب گروههای مختلف سیاسی و مردمی برای مطالبه حضور ایشان در عرصه رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری، نامزدی رئیسی به یک مطالبه عمومی تبدیل شد؛ وقتی هم که رئیسی وارد عرصه شد دهها هزار نفر از نیروهای شورای وحدت در سراسر کشور به میدان آمدند و با همه وجود و با اعتقاد راسخ برای پیروزی وی فعالیت کردند.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در ادامه به انتخابات شوراهای شهر و روستا اشاره کرد و افزود: شورای وحدت توانست با ایجاد فضایی رقابتی برای این انتخابات نیز، آن را از حاشیه به متن بیاورد و بحمدالله در کل کشور نیروهای ولایی و ارزشی توانستند اعتماد عمومی را کسب کنند.
موسیپور گفت: ما و شورای ائتلاف در ۱۱ استان و همچنین در کلانشهرهایی چون مشهد و اصفهان فهرست مشترک ارائه دادیم و در ۷ استان نیز بهدلیل اقتضائات محلی فهرست مشترک ارائه نکردیم اما منتخبین این استانها نیز از نیروهای ارزشی و ولایی هستند. در ۶ استان هم شورای ائتلاف با هماهنگی و همراهی شورای وحدت فهرست تنظیم کرد. در ۷ استان هم تلاش های ما برای ارایه فهرست واحد به نتیجه نرسید و فهرست جداگانه عرضه شد که در نتیجه در دو استان شورای ائتلاف و در دو استان دیگر شورای وحدت و در سه استان ترکیبی از افراد کاندیداهای شورای وحدت و شورای ائتلاف پیروز رقابتها شدند.
وی تاکید کرد: میان ما و شورای ائتلاف هیچ گونه اختلاف مبنایی وجود ندارد بلکه اختلاف در روشها و رویکردها و نوع نگاه به مسائل سیاسی و اجتماعی است و تاکید میکنیم ما در موسم انتخابات، شورای ائتلاف را رقیب خود نمیدیدیم بلکه هر دو در مسیری واحد برای رسیدن به هدفی واحد حرکت میکردیم البته در تهران ضمن تبریک موفقیت فهرست ائتلاف که اکثر افراد این فهرست مورد تایید شورای وحدت نیز بودند برخی ابهامات و مشکلات قانونی وجود دارد که چون دغدغه اصلی ما متوجه وحدت و انسجام است، اکنون مجالی برای طرح و بیان آنها نیست؛ میزان و منبع هزینهها، تمسک به برخی روشهای غیراخلاقی که شایسته جریان منتسب به نیروهای انقلابی و ارزشی نیست و چگونگی نظارت بر انتخابات شوراها و نحوه شمارش آرا محل اشکال جدی است.
موسیپور افزود: شورای وحدت در آغاز یک راه بزرگ و مبلغ یک آرمان بزرگ که همانا «وحدت» است، قرار دارد و تجربه انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برای ما بسیار ارزشمند بود. حضور شورای وحدت دارای برکات بسیاری بوده و امیدواریم این تشکیلات جدید در تمام ساحتهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور حضوری پویا و مبتنی بر مشارکت و خرد جمعی سایر نخبگان و فعالان عرصه سیاسی و اجتماعی داشته باشد.
منبع خبر