شیخ نعیم قاسم: جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است

شیخ نعیم قاسم: جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است


به گزارش مجاهدت از گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، شیخ «نعیم قاسم» دبیرکل حزب الله لبنان طی بیانیه‌ای خاطر نشان کرد: آنچه امروز بر سر ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌آید، نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل، و غرق‌شدن در وحشی‌گری، نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام هست که از همه معیار‌های انسانی و اخلاقی عبور کرده هست.

متن بیانیه به شرح زیر هست:

بسم الله الرحمن الرحیم

آنچه امروز بر سر ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌آید، نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل، و غرق‌شدن در وحشی‌گری، نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام هست که از همه معیار‌های انسانی و اخلاقی عبور کرده هست.

سکوت جهانی، نشانه‌ای آشکار از محکومیت حکومت‌ها و مسئولان هست و در واقع، مفهومی به نام قانون بین‌المللی را بی‌اثر کرده هست. این‌که ۲۵ کشور خواستار توقف جنگ علیه غزه شده‌اند، کافی نیست؛ این موضع‌گیری‌ها، آنان را از مسئولیت شهادت بر آنچه در جریان هست، و نیز از حمایتی که برخی قدرت‌های بزرگ از آغاز تجاوز ارائه داده‌اند، مبرا نمی‌کند.

بیانیه‌ها و محکوم‌سازی‌ها به تنهایی کافی نیستند. آنچه نیاز هست، تبدیل این مواضع به اقدامات واقعی هست؛ اقداماتی که کشتار و جنایت‌ها را متوقف کند. این اقدامات باید شامل تحریم رژیم اسرائیل، منزوی‌سازی، محاکمه و قطع هرگونه همکاری با آن باشد.

این مطلب را از دست ندهید :  آغاز نخستین دوره مسابقات فرهنگی و ورزشی آموزشگاه‌های نیرو‌های مسلح

بزرگ‌ترین مسئولیت بر دوش کشور‌های عربی و اسلامی هست، چه دولت‌ها و چه ملت‌ها. موضع خود را انتخاب کنید، به هر سطحی که در توانتان هست، اما نظاره‌گر باقی نمانید. روند عادی‌سازی روابط را متوقف کنید، سفارت‌های دشمن را ببندید، مبادلات تجاری را متوقف سازید و برای حمایت از فلسطین و غزه – حتی در حداقل امکانات حیاتی – متحد شوید. اگر آمریکا ببیند که ملت‌ها در کنار مردم فلسطین یک‌صدا و متحد شده‌اند، ناگزیر به عقب‌نشینی خواهد شد.

تاریخ، این ننگ را بر پیشانی رهبران و حکومت‌های جهان در دوران گرسنگی تحمیلی و کشتار دسته‌جمعی مظلومان ثبت خواهد کرد. ظلم آمریکا و اسرائیل، دامنگیر آنانی خواهد شد که از یاری مظلومان خودداری کرده‌اند؛ و بدانید: «بی‌گمان، ستمگران رستگار نمی‌شوند» و همین توحش و تکبّر اسرائیل، ان‌شاءالله به‌زودی به سقوطی هولناک برای آن تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/۹۵۵

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

شیخ نعیم قاسم: جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید