به گزارش مجاهدت از دفاعپرس از کرمان، «میثم پاریزی» مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان، امروز (دوشنبه) در ستاد ساماندهی امور جوانان استان، اظهار داشت: ۱۶۲ سمن دارای اعتبارنامه در بخشهای اجتماعی، اعتقادی، مذهبی، فرهنگی، علمی و پژوهشی در چهار حوزه فعالیت میکنند که ۶۰ درصد اعتبارنامههای اخذ شده در حوزه اجتماعی است و مباحث مربوط به ازدواج، اشتغال، سلامت اجتماعی و بحث دغدغههای آسیبهای اجتماعی و موارد این چنینی را دنبال میکنند.
وی افزود: در حوزه جوانان در استان ۲ محور حتماً باید مد نظر قرار گیرد؛ یکی بحث بیانیه گام دوم که باید محوریت خیلی از برنامهها در حوزه جوانان باشد و جلساتی در این زمینه برگزار شود و بحث دیگر هم اینکه استان کرمان به شکل خاص و ویژه باید یک نگاه دقیق و علمی به مباحث تبیین و ترویج مکتب شهید سلیمانی بپردازد که خود یک الگو و چراغ راه مناسب و اساسی برای حوزه جوانان است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان تصریح کرد: استان کرمان، طی سالهای گذشته میزبانی چند طرح ملی را داشته که اگرچه لیبل طرحها کشوری بوده؛ اما دبیرخانه طرحها در کرمان است.
پاریزی افزود: سامانه «امید زندگی» و شبکه ملی آسیبهای اجتماعی که ۲ کار ارزشمند بود، حالا در طول مسیر باید وضعیتشان بررسی شود و بازخورد گرفته شود و حمایتها و نوع ادامه فعالیتشان باید ارزیابی شود و ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به برنامههای هفته ازدواج در استان کرمان، گفت: در هفته ازدواج، بیش از ۴۰۰ برنامه را در بخشهای مختلف در سطح استان تدارک دیدیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان، مراسم ازدواج آسان را یکی از این ویژه برنامهها دانست و ادامه داد: در این آیین ۵۰ زوج در کرمان جشن وصال خود را برگزار کردند که جا دارد از همه کسانی که کمک کردند تا این اتفاق ارزشمند رقم بخورد، تشکر کنم.
وی اذعان کرد: یک خلأ که در استان کرمان احساس میشد که راهاندازی مجمع خیرین ازدواج بود و فکر میکنم کرمان جز استانهای آخری بود که این اتفاق برایش رقم میخورد.
پاریزی از حجتالاسلام «جلالی» مدیرعامل مجمع ملی خیرین ازدواج به واسطه حضور در استان کرمان و تلاش برای برگزاری انتخابات این مجمع در کرمان قدردانی کرد و گفت: ما توانستیم دیروز انتخابات مجمع خیرین را برگزار کنیم و امیدواریم همه ظرفیتها به کمک این مجمع بیایند تا مجمع بتواند در این مسیر کمک کند که یکی از دغدغههای خانوادهها و مسئولین استان تسهیل شود.
پاریزی ادامه داد: بحث ازدواج آسان را دوستان کمک میکنند و اتفاق میافتد، همانگونه که تاکنون هم انجام شده است.
وی اذغان کرد: در ازدواج آگاهانه، نقش مراکز مشاوره خیلی مهم است و این مشاورهها باید قبل، حین و بعد از ازدواج صورت گیرد تا آسیب به وجود نیاید.
پاریزی گفت: در بحث پایداری ازدواج نیز باید نهادهای حاکمیتی کمک کنند تا این پایداری بتواند ثبات داشته باشد و خدایناکرده این اتفاق با این ظرفیتی که وجود دارد، هم در بحث نهادها، هم مجمع خیرین و سمنها منجر به آسیب نشود.
انتهای پیام/
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است