ضیافت کریمانه و توزیع ۱۴ هزار بسته معیشتی به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع) در قم

ضیافت کریمانه و توزیع ۱۴ هزار بسته معیشتی به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع) در قم


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از قم، پویش «ضیافت کریمانه» با شعار «همه با هم جهاد، خدمت و تواصی» و با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری و همدلی در جامعه و توزیع ۱۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان، امروز در آستانه سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) با حضور جمعی از مسئولان استانی و خیرین، در شبستان کربلا مسجد مقدس جمکران برگزار شد. 

سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) طی سخنانی در این مراسم اظهار داشت: با همت مردم نیکوکار، گروه‌های جهادی و بسیجیان در حوزه‌ها و پایگاه‌ها، ۱۴ هزار بسته معیشتی آماده شده که از امروز توسط گروه‌های جهادی، در محلات توزیع خواهد شد.

وی همچنین به اقدامات گسترده‌تر سپاه و بسیج اشاره کرد و افزود: امسال، علاوه بر این بسته‌ها، بیش از ۱۲۰ هزار بسته معیشتی در مناسبت‌های مختلف اهدا و ۲۳۵ سری جهیزیه نیز به نوعروسان کم‌بضاعت تقدیم شده هست.

این مطلب را از دست ندهید :  فیلم/ عذرخواهی جالب به سبک ستاره ژاپنی

حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاق‌نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران نیز ضمن تاکید بر اهمیت شاد کردن دل‌های مومنین گفت: این حرکت جهادی نشان‌دهنده عزم و همبستگی ملت ایران در کمک به نیازمندان و نمادی از همکاری و مشارکت مردمی در مسیر ترویج ارزش‌های انسانی و اسلامی هست.

وی افزود: امیدواریم این تلاش‌ها ذخیره آخرت همه کسانی باشد که در این مسیر گام برداشته‌اند.

علیرضا ایراندوست مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان قم نیز گزارشی از اقدامات این سازمان ارائه و بر عزم جدی بسیج سازندگی در محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان تاکید کرد.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

ضیافت کریمانه و توزیع ۱۴ هزار بسته معیشتی به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع) در قم

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید