عبدالعلی ارژنگ: تربیت نیروی انسانی در دانشگاه ملی مهارت با شعار سال هماهنگ باشد

عبدالعلی ارژنگ: تربیت نیروی انسانی در دانشگاه ملی مهارت با شعار سال هماهنگ باشد


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از شهرکرد،عبدالعلی ارژنگ صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه ملی مهارت شهرکرد اظهار کرد: مسئولان باید موضوعات دانشگاهی را با نگاه فرهنگی و اجتماعی مدیریت کنند تا از پیچیدگی‌های سیاسی و امنیتی جلوگیری شود، این رویکرد کمک می‌کند تا دانشگاه به مأموریت اصلی خود بپردازد و فضایی آرام برای اساتید، کارکنان و دانشجویان فراهم کند.

وی افزود: مدیریت جدید باید به یاد داشته باشد که مأموریت اصلی دانشگاه ملی مهارت، مهارت‌آموزی و ارتباط مؤثر میان حوزه علم، صنعت و اجرا هست، تلاش‌ها باید به سمت تحقق این اهداف سوق پیدا کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال‌وبختیاری گفت: گفتمان وفاق و ایجاد بستر مناسب برای نخبگان از برنامه‌های پیشنهادی به مدیریت جدید هست، نخبگان باید توانمند شوند تا در راستای تحقق این گفتمان در همکاری با دانشگاه‌ها مشارکت کنند.

ارژنگ ادامه داد: اولویت‌ها در دانشکده‌های ملی و مهارت باید به سمت آموزش‌های عملی و مهارتی که به تولید شغل منجر می‌شود، باشد، دانشگاه‌ها باید جوانان را برای ورود به بازار کار و بهره‌مندی از مهارت‌های کسب‌کرده آماده کنند.

این مطلب را از دست ندهید :  تجلیل فرمانده سپاه فتح از مادران شهدا به مناسبت روز مادر+ تصاویر

وی تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی کارآفرین و تکنسین‌های ماهر با مدارک دانشگاهی از دیگر انتظارات هست، این تلاش‌ها باید با شعار سال که بر تولید و سرمایه‌گذاری تأکید دارد، هماهنگ باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: ضرورت بازنگری در مسیر‌های تحصیلی دانشگاه بر اساس نیاز‌ها و پتانسیل‌های استان باید مورد توجه قرار بگیرد تا منابع انسانی بهینه و کارآمد ایجاد شود.

ارژنگ عنوان کرد: به‌روزرسانی تجهیزات آموزشی و بهبود کیفیت خدمات رفاهی در حوزه دانشجویی به ویژه در خوابگاه‌ها و غذا از دیگر امور ضروری برای فراهم‌سازی یک محیط آموزشی مناسب هست.

وی تاکید کرد: لازم هست که ظرفیت‌های دانشگاه در سطح استان و فضای مجازی به درستی معرفی شوند، مدیریت باید تضمین کند که محیط دانشگاهی بدون حاشیه و پویا باشد تا دانشجویان و اساتید بتوانند در آرامش به تحصیل و تدریس بپردازند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

عبدالعلی ارژنگ: تربیت نیروی انسانی در دانشگاه ملی مهارت با شعار سال هماهنگ باشد

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید