عزت جهان اسلام در پیروی از مسیر انقلاب اسلامی است

عزت جهان اسلام در پیروی از مسیر انقلاب اسلامی است


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین «علیرضا سفار» امام جمعه شهرستان مهر امروز در تجمع عظیم بسیجیان فاتحین خیبر  این شهرستان که در سالن شهید سلیمانی شهر مُهر برگزار گردید اظهارداشت: عزت جهان اسلام در پیروی از جمهوری اسلامی ایران هست و مسیری که امام خمینی (ره) به عنوان پرچم‌دار آن را به جهانیان نشان داد مسیر حقانیت هست و خداوند عالم اراده نموده که مستضعفین جهان بر مستکبرین غلبه می کنند.

 امام جمعه مهر، با یادآوری فرمایشات امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) تأکید کرد: که ملت‌ها باید در زمان یاری و حمایت از رهبران خود بیدار باشند و از خواب غفلت بیدار شوند.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران با پیروی از ولی خدا، راه عزت را پیموده و امروز ایران اسلامی بر قله افتخار عالم قرار دارد.

 حجت‌الاسلام سفار در ادامه تأکید کرد که دنیا متوجه عزت ایران اسلامی شده هست و افرادی که در پی خوشگذرانی و وابستگی به قدرت‌های پوشالی غرب هستند، نمی‌توانند عزت خود را حفظ کنند.

این مطلب را از دست ندهید :  نُهم دی واکنشی طبیعی و برخاسته از غیرت دینی ملت ایران بود

وی با اشاره به تجلی صفوف حق و باطل در جهان امروز اظهار داشت: ملت‌های آزاده دنیا در کنار امت ایران اسلامی و ملت مظلوم فلسطین قرار گرفته‌اند و این نشان‌دهنده حقیقتی هست که دنیا امروز به آن واقف شده هست.

در پایان، امام جمعه شهرستان مُهر با روحیه‌ای پر از امید و نیرو، به پیروزی جبهه حق اشاره کرد و گفت: امروز در نبرد بین تمدن نوین اسلامی و تمدن وحشی غرب، عدالت‌خواهان جهان به اذن الهی در کنار شما قرار گرفته‌اند و پیروزی متعلق به جبهه حق هست.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

عزت جهان اسلام در پیروی از مسیر انقلاب اسلامی است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید