عملکرد دولت در حوزه دیپلماسی اقتصادی تحول‌گرایانه است

عملکرد دولت در حوزه دیپلماسی اقتصادی تحول‌گرایانه است


به گزارش مجاهدت از گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام «موسی احمدی» نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در مورد دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم، اظهار داشت: دولت سیزدهم در شرایطی کار خود را آغاز کرد که ایران با پیامد‌های ناشی از همه گیری ویروس کرونا، تداوم فشار تحریم‌های ظالمانه آمریکا و همراهی متحدانش با چالش‌های اقتصادی مختلفی مواجه بود.

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس بیان داشت: دولت سیزدهم با توجه به وضعیت کشور تقویت دیپلماسی اقتصادی و تعامل با همسایگان را در دستور کار قرار داد که این اقدام قابل قیاس با دوره‌های قبل نبود، امروز گسترش تعاملات اقتصادی و مقاومت ملت ایران نقشه تحریم‌های ظالمانه آمریکا را ناکام کرده است.

نماینده مردم کنگان، دیر جم و عسلویه با اشاره به توسعه روابط ایران با ترکمنستان و قراداد سوآپ گازی بیان داشت: بر اساس این توافق، ترکمنستان روزانه ۵ تا ۶ میلیون مترمکعب گاز به جمهوری آذربایجان می‌فروشد. این گاز از مسیر ایران به جمهوری آذربایجان ترانزیت خواهد شد و ایران می‌تواند گاز مصرفی مورد نیاز پنج استان شمالی کشور را نیز از حق انتقال این گاز برداشت کند که این قرارداد مهم می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور داشته باشد.

حجت‌الاسلام احمدی رشد صادرات نفتی کشور، توسعه روابط با کشور‌های همسایه و احیای دیپلماسی اقتصادی را نویدبخش مسیر روشن اقتصاد ایران دانست و تصریح کرد: بازگشت ارز حاصل از فروش نفت و تسهیل‌گری‌ها حوزه صادرات کشور نقش به سزایی در افزایش درآمد‌های ارزی کشور داشته است که امیدواریم مردم به زودی نتیجه این دستاورد را در حوزه معیشتی ببینند.

وی افزود: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم و اقدامات صورت گرفته در حوزه تعامل با کشور‌های همسایه شاهد رونق در حوزه تجارت خارجی بوده ایم به نحوی که حجم تجارت خارجی ایران رشد قابل توجه‌ای داشته است، با وجود اینکه تحریم‌ها موانعی بر سر تبادلات مالی ایجاد کرده بودند.

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس بیان داشت: دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم جایگاه خوبی پیدا کرده و امیدواریم در آینده هم با فعالتر شدن این حوزه موقعیت ایران از نظر اقتصادی در جهان ارتقا پیدا کند.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه تصریح کرد: در شرایط کنونی اقدام دولت در حوزه دیپلماسی اقتصادی یک حرکت تحول گرایانه و روبه جلو است که امیدوارم اثرات این اقدام در رفع و دور زدن تحریم‌ها موثر باشد.

حجت‌الاسلام احمدی افزود: اراده جمهوری اسلامی افزایش تعامل با همه کشور‌ها بخصوص همسایگان در تمامی سطوح است. دولت سیزدهم هم در این راستا افزایش مبادلات تجاری و دیپلماسی اقتصادی را برای حل مشکلات معیشتی مردم در دستور کار قرار داده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ ۹۱۱

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید