به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاعپرس از فارس، با اقدام اطلاعاتی ماموران سازمان اطلاعات سپاه استان فارس عوامل بمبگذاری شیراز شناسایی و طی تعقیب و مراقبت در استانهای اصفهان و فارس بازداشت شدند.
مهرماه امسال درست شب وقوع حادثه تروریستی حمله به زائران شاهچراغ، در پی دریافت گزارش مردمی مبنی بر رویت بستهای مشکوک در یکی از معابر شیراز واقع در خیابان معالی آباد، تیم چک و خنثی در سریعترین زمان ممکن در محل حاضر شد و بمب را خنثی کردند.
این خیابان در مهرماه گذشته و در طی فراخوان ضدانقلاب، شاهد اغتشاشات گسترده به ویژه در روز ۲۴ مهرماه بود که در پی این اغتشاشات یک طلبه بسیجی به نام «محمد زارعمویدی» بر اثر ضربه کوکتل مولوتوف به شهادت رسید.
بنا به گفته سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به زودی اطلاعات تکمیلی در این خصوص به اطلاع مردم شریف ایران خواهد رسید.
انتهای پیام/
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است
