فعال اصولگرا: ورود افراد ناکارآمد از مخاطرات دولت سیزدهم است

فعال اصولگرا: ورود افراد ناکارآمد از مخاطرات دولت سیزدهم است



«عبدالرحمن معاشر» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، درباره انتخاب سید ابراهیم رییسی به عنوان رییس‌جمهوری منتخب، گفت: رییس جمهوری با هوش و درایتی در مسند مدیریت کشور قرار گرفته است. وقتی چنین رییس جمهوری داشته باشیم، بخش اعظمی از مشکلات و دغدغه‌های کشور و مردم حل می‌شود.  

رییس هیات موسس جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی افزود: به‌رغم اینکه رییسی به همه احزاب و گروه‌های موجود در کشور احترام گذاشت و آنها را طرف مشورت قرار داد اما به آنها اجازه دخالت در تعیین مدیران و وزرای کابینه  سیزدهم را نداد. بر خلاف ادوار گذشته که ستادها تعیین کننده بودند، این بار رییس جمهوری منتخب اجباری برای به کارگیری آنها ندارد.

معاشر خاطرنشان کرد: تیم مشورتی دانشگاهی و حوزوی که سند تحول قضایی مورد تایید رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکثر کارشناسان و نخبگان کشور را تدوین کردند رییسی را همراهی می‌کنند و درباره برنامه و کابینه و دیگر مسائل مهم به او مشورت می‌دهند.

وی گفت: برنامه اجرایی کشور از طرف متخصصان و تیم مشورتی شخص رییس جمهوری ارائه می‌شود و مسوولان و مدیران دولت سیزدهم موظفند در چارچوب این برنامه عمل کنند و در عمل هر وزارتخانه قطعه‌ای از یک پازل بزرگتر است که اگر طبق  برنامه عمل کند شاهد خروجی خوبی خواهیم بود.

این فعال اصولگرا، انتخاب رییسی به عنوان رییس‌جمهوری منتخب را موجب زنده شدن امید در دل مردم دانست و گفت: حُسن رییس جمهوری سیزدهم این است که او از بدنه مردم است و از لایه‌های پایین جامعه آمده و رشد کرده است. او از راه دور دولت را مدیریت نخواهد کرد اما در عین حال یک سری مسائل و نگرانی‌هایی وجود دارد که باید با دقت به آنها پرداخته شود.

معاشر، ورود افراد ناکارآمد را از مخاطرات دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: بخشی از این افراد کسانی هستند که در مدیریت کشور حضور داشتند و از طرفی سطح انتظارات از دولت منتخب بالا رفته است و همه دستگاه‌ها آماده هم‌افزایی برای پیشبرد کارها و موفقیت دولت هستند.

این فعال اصولگرا، آسیب دیگر را حضور افرادی دانست که با غرور کاذب در بدنه مدیریتی و اجرایی، خود را عقل کل تصور می‌کنند و در ادامه یادآور شد: این افراد اهل مشورت نیستند و به مسیری می‌روند که نتیجه آن عدم موفقیت است.

معاشر خطر دیگر برای دولت منتخب را فاصله گرفتن از بدنه مردم و استفاده نکردن از جوانان متخصص عنوان کرد و گفت: اگر از جوانان متخصص و متعهد در سطوح مختلف مدیریتی چون وزارتخانه‌ها و معاونت‌های ریاست جمهوری استفاده نکنیم، فرصت را هدر می‌دهیم.  رییس جمهوری منتخب نباید نگران انتصاب جوانان با ویژگی‌های ذکر شده باشد.

وی، درباره برخی نگرانی‌ها از سرمایه گذاری در کشور، گفت: ایرانی‌ها ظرفیت‌ و سرمایه‌های بسیار زیادی در داخل و خارج دارند. آنها به محض اینکه ببینند چرخ‌های اقتصاد، صنعت، تجارت و بازرگانی کشور به حرکت درآمده و اراده و انگیزه کافی وجود دارد و زمینه امنیت سرمایه گذاری ایجاد شده است، در کشور سرمایه گذاری خواهند کرد.

این فعال اصولگرا اضافه کرد: با فراهم شدن زمینه کار، منابع داخلی در قالب ارز و مسکوکات، از خانه‌ها و بانک‌ها خارج می‌شوند و به سمت تولید سرازیر خواهند شد. می‌توانیم منابعی که در بخش املاک راکد مانده است را وارد گردش مالی و اقتصادی کنیم.

معاشر درباره نحو استفاده از سرمایه گذاری خارجی یادآور شد: همانطور که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم بر آن تاکید داشتند در کشورهای همسایه با جمعیت و بازار حدودا ۶۰۰ میلیون نفری مواجه هستیم.  این ظرفیت در حوزه‌های خدمات علمی و مهندسی، کشاورزی، انرژی، نفت، پتروشیمی و غیره باید مورد توجه و استفاده قرار گیرد. ما با فروش کالا و گرفتن منابع حاصل از آن به این کشورها، هیچ نیازی به اروپا و آمریکا نخواهیم داشت.

این فعال اصولگرا ادامه داد: نگاه ما نباید محدود به اروپا و آمریکا باشد بلکه امروز چین و روسیه در کنار ما هستند و با استفاده از این ظرفیت، هیچ تحریمی بر ما اثر نخواهد کرد.

رییس هیات موسس جمعیت گفتمان انقلاب درباره ادامه مذاکرات برجام گفت: برجام از ابتدا آنگونه که باید عملیاتی نشد. این توافق اساسا شروع نشد که تمام شده باشد. باید بدون نگاه به برجام برنامه‌ریزی و کار را شروع کنیم. اگر طرف‌های خارجی برجام تغییری در رویکرد خود انجام دادند ما هم به آن فکر خواهیم کرد.



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید