/
۲۲:۲۳
–
۱۳۹۹/۳/۳
http://fna.ir/exn۳۶k
قدردانی جوانان ونزوئلایی از تهران با برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران
گروهی از جوانان ونزوئلایی با برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران مقابل یکی از کوه های معروف این کشور ازتلاشهای تهران جهت ارسال بنزین به کشورشان تشکر کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، برخی جوانان ونزوئلایی در اقدامی نمادین پرچم جمهوری اسلامی ایران را در روزهای گذشته مقابل کوه «مونت پیداد» در این کشور به اهتزاز درآوردند.
«روا خاویر» از فعالان توییتری با انتشار تصاویری از برافراشته شدن پرچم ایران مقابل کوه های مونت پیداد، مکان آرامگاه «هوگو چاوز» رئیس جمهور فقید این کشور نوشت، این اقدام به نشانه تشکر مردم ونزوئلا از جمهوری اسلامی ایران برای کمکرسانی به اهالی این کشور و ارسال بنزین به ونزوئلا صورت گرفت.
ایران در روزهای گذشته با توجه به مشکل تامین بنزین در ونزوئلا پنج نفتکش خود را عازم این کشور کرده است، اقدامی که عصبانیت شدید مقامات آمریکایی را در پی داشته است.
از ونزوئلا خبر می رسد که یگانهای پدافند هوایی و موشکی این کشور آماده پشتیبانی از نفتکشهای ایران عازم این کشور هستند. گفته میشود که سامانه های موشکی «بوک ام-۲» «اس-۱۲۵پکورتا» در ایالت «فالکون» مستقر شده و پدافند هوایی و نیروی هوایی این کشور در آماده باش کامل هستند. (جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/.
ونزوئلا
جمهوری اسلامی ایران
پرچم ایران
ایران
اخبار مرتبط
-
نفتکشهای ایران به نزدیکی کارائیب رسیدند
-
احتمال اقدام علیه نفتکش ایران ضعیف است
-
واکنش تازه آمریکا به صادرات نفت ایران
-
آزمایش موشک نقطهزن توسط ونزوئلا
-
آمریکا تهدید کننده آزادی دریانوردی