مادر شهید «ناصر نظرزاده‌فرد» در خرم‌آباد تشییع شد


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از لرستان، پیکر مرحومه حاجیه «مریم رشیدی زهابی»، مادر شهید والامقام «ناصر نظری‌فرد» و خواهر شهید گرانقدر عزیز رشیدی‌زهابی امروز، ۱۳ اسفندماه با حضور باشکوه مردم در آرامستان شهدای رشیدی واقع در روستای رباط خرم‌آباد برگزار شد.

شهید عزیز رشیدی‌زهابی سوم مردادماه ۱۳۴۰ در شهرستان الشتر متولد شد و چهارم دی‌ماه ۱۳۶۵، در شلمچه در عملیات کربلای ۴ بر اثر اصابت ترکش به سینه به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

شهید ناصر ناظرزاده فرد نیز ۲۴ بهمن سال ۵۷ در تظاهرات علیه رژیم ستمشاهی به شهادت رسید.

محمدولی قنبری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان نیز در پیامی درگذشت مادر شهید والامقام ناصر نظرزاده فرد و خواهر شهید گرانقدر عزیز رشیدی زهابی را تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده هست: 

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ

إنّا لله وإنّا إلیهِ رَاجعُون

خانواده محترم شهیدان والامقام «نظرزاده‌فرد» و «رشیدی‌زهابی»

این مطلب را از دست ندهید :  آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهشی شد

خبر درگذشت مرحومه مغفوره شادروان حاجیه مریم رشیدی زهابی مادر بزرگوار شهید والامقام شهید والامقام «ناصر نظرزاده فرد» و خواهر شهید والامقام عزیز رشیدی زهابی از نمونه‌های صبر و ایثار، موجب تأثر و تألم خاطر گردید.

مادری که خالصانه و برای رضایت حضرت حق، عزیزترین سرمایه خویش را در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی فدا نمود تا حافظ و پاسدار نظام و میهن اسلامی مان باشد.

مصیبت درگذشت این مادر فداکار را به خانواده ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان علو درجات برای آن بانوی مومنه و صبر و شکیبایی برای بازماندگان مسئلت می‌نماییم.

خداوند رحمان، پاداش صبر و بردباری مادر شهیدان حماسه‌آفرین را در سرای جاودان، با فضل و کرم خویش به وی عطا فرماید.
انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید