گروه بینالملل دفاعپرس- روزبه قمصری؛ یکی از موضوعات و مسائلی که از گذشته تا امروز همواره اذهان مردم، متفکران و کارشناسان حوزه روابط بینالملل را به خود مشغول کرده چگونگی ساز و کار نظام بینالملل است. به خصوص بعد از اینکه «آمریکا» موفق شد تا با استفاده از ضعف و ناکارآمدی «کمونیسم» بر این مکتب فکری و کشورداری در کشور «شوری سابق» پیروز شود. درست بعد از این واقعه بود که «آمریکا» به همراه شرکای خود تصمیم گرفتند رهبری جهان را در دست گرفته و طرحها و برنامههای خود را به منظور رسیدن و دست یابی به اهداف و آمال خود اجرایی کنند.
در این مرحله بود که تقریبا تمامی تئورسینها و متفکران غربی، به خصوص آمریکایی راه پیش روی «آمریکا» برای رسیدن به این مهم همواره و بدون مشکل و مسئلهای ارزیابی میکردند. اما در این میان برخیها تلاش کردند تا «اسلام» را به عنوان مکتبی قدرتمند و ریشهدار در جهان معرفی کنند که مانع اصلی و اساسی رسیدن «آمریکا» و دنیای غرب و برنامهها و خواستههای خود بود.
کشورهای غربی که یکی از مشکلات و دغدغههای خود را «اسلام» میدیدند، سکونت مسلمانان در سرزمینهای فلسطینی را تاب نیاوردند و با طراحیهای تجاوزکارانه خود در اتاقهای فکری غربی و مخفی تصمیم گرفتند تا با کمک به تشکیل کشوری جدید که یهودیان به خصوص صهیونیستها در آن ساکن بوده و اداره آن را در دست داشته باشند از این سرزمین بهعنوان سدی در برابر گسترش «اسلام» در «اروپا» و «جهان غرب» استفاده کنند.
در نهایت حاصل و میوه این اتاق فکر با تشکیل رژیمی جعلی به نام «رژیم صهیونیستی» و اشغال سرزمینهای فلسطین به ثمر نشست و جهانیان شاهد تولد و تشکیل رژیم جعلی و اشغالگر به نام «رژیم صهیونیستی» شدند. درست از همین زمان بود که «جهان اسلام» هم به پشتوانه ملتهای مسلمان و آزادیخواه و ظلم ستیز حرکتهای خود را برای مبارزه و مقابله با این رژیم نامشروع و دستاندازیهای آن با حمایت و پشتیبانی غرب را آغاز کرد و نخستین جرقههای تشکیل «محور مقاومت» زده شد.
بر این اساس «رژیم صهیونیستی» که حمایت و پشتیبانی تمام قد دنیای غرب بویژه «آمریکا» را پشت سر خود میدید با حمایت آنها ضمن کشتار فلسطینیان کشور «لبنان» را نیز مورد تهاجم قرار داد و تا مقاطعی هم تا دروازه «بیروت» پیشروی کرد. اینجا بود که جوانان و نیروهای مبارزه و آزادیخواه کشورهای فلسطین و لبنان به منظور مقاومت و ایستادگی با تجاوزگریهای ماشین جنگی رژیم جعلی و نامشروع صهیونیستی به صورت خودجوش و البته با حمایتهای مادی و معنوی کشورهای دیگر به خصوص جمهوری اسلامی ایران اقدام به تشکیل و سازماندهی گروهها و هستههای مقاومتی کردند.
نقش و جایگاه محور مقاومت تا پیش از آغاز جنگ ۳۳ روزه رژیم صهیونیستی و لبنان آنچنان که باید نه تنها از طرف برخی از کشورهای اسلامی، که توسط بسیاری از کشورهای غربی به خصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی جدی گرفته نمیشد، اما پس از وقوع جنگ ۳۳ روزه و بالطبع نخستین شکست ماشین جنگی صهیونیسم در برابر مسلمانان بود که همه تواناییها و پتانسیل بالای محور مقاومت را درک کرده و به آن اعتراف کردند.
در نهایت نیز «حزبالله لبنان» که یک گروه برآمده از مردم و جوانان لبنانی بود به رهبری «سیدحسن نصرالله» توانست در عملیاتهای مختلف ضمن اینکه شکستهای دردناکی را به این رژیم اشغالگر بچشاند مناطق تحت اشغال لبنان را از وجود نظامیان صهیونیست پاک کرده و از تمامیت ارضی لبنان حراست و نگهداری کند.
از طرف دیگر با گذشت زمان و تداوم و افزایش حمایت غربیها و آمریکا از صهیونیستها، اشغالگریها و کشتارهای ماشین جنگی صهیونیسم در سرزمینهای اشغالی فلسطینی رفته رفته رنگ و بوی شدیدتر و گستردهتری به خود و اینجا بود که جوانان و مبارزان فلسطینی با تشکیل گروههای مختلف مقاومتی راه مقابله و ایستادگی در برابر تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی را در پیش گرفتند.
اینگونه شد که گروههای متعددی، چون جنبش جهاد اسلامی، حماس، فتح و گروههای دیگر از میان مردم فلسطین سربرآوردند و دیدیم که در انتفاضهها و جنگها متعدد مابین فلسطینیان صهیونیستها بارها و بارها ضربات سخت و دردناکی را بر پیکره لرزان و رو به نابودی آنها وارد کردند.
فعالیتها و نقش محور مقاومت فقط منحصر به دو کشور لبنان و فلسطین نبوده و نیست بلکه با ظهور داعش، این گروه تروریستی تکفیری دست پرده غرب و آمریکا و تجاوز آنها به دو کشور «عراق» و «سوریه» به منظور اشغال این کشورها شاهد ایفای نقش محور مقاومت در خارج از مرزهای مرسوم خود بودیم به صورتی که این محور مقاومتی با گستردهتر کردن چتر عضو گیری خود به دیگر کشورهای منطقه ازجمله «افغانستان» و «پاکستان»، عملیاتهای موفق و پیروزمندانهای را در «عراق» و «سوریه» انجام داد و در نهایت با شکست دادن و نابود کردن گروه تروریستی تکفیری داعش به صورت سازمانی این کشورها را از اشغال و تجاوز آنها آزاد کردند.
دست آخر هم محور مقاومت نقش و جایگاه خود را در جریان تجاوز ائتلاف سعودی به رهبری عربستان و با حمایت آمریکا به «یمن» به مردم منطقه و جهان نشان داد. با ضربات سنگین و شوکه کنندهای که ائتلاف متجاوز سعودی از انصارالله یمن دریافت کردند و حملاتی که به مراکز انرژی عربستان سعودی و مراکز تجاری امارات صورت گرفت شاهد عقب نشینی کامل متجاوزان بودیم و پیامد آن آتشبسی است که تا امروز برای چندمین بار تمدید شده است.
انتهای پیام/ ۱۳۴
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است