مراسم عزاداری دهه پایانی ماه صفر در کهگیلویه و بویراحمد

مراسم عزاداری دهه پایانی ماه صفر در کهگیلویه و بویراحمد


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام والمسلمین «هاشم موسوی» معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان در نشست هماهنگی برنامه‌های دهه پایانی صفر، اظهار داشت: برای دو مناسبت پایانی ماه صفر رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام رضا (ع) برنامه‌های جداگانه‌ای در سراسر استان برگزار می‌شود.
 
 
حجت‌الاسلام موسوی افزود: دسته عزاداری در سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) در روز جمعه از ساعت ۹ و نیم از مسجد صاحب‌الزمان به طرف خیابان طالقانی و میدان هفت تیر و شهدا و در نهایت عزاداران به سمت مصلی یاسوج حرکت می‌کنند تا در آئین عبادی سیاسی جمعه شرکت کنند.
 
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سالروز شهادت امام رضا ع گفت: این مراسم روز یکشنبه ساعت ۱۶ از امامزاده عبدالله به سمت آبشار یاسوج حرکت می‌کنند و در آبشار برنامه‌های مختلف سخنرانی و عزاداری برگزار می‌شود.
 
وی با اشاره به استفاده از فضا‌های تفریحی در این ایام گفت: باید از این فضا‌ها برای استفاده مردم در این روز‌ها استفاده و فرهنگ سازی شود.
 
حجت‌الاسلام موسوی بیان داشت: فضاسازی شهری قبل از این ایام در سطح شهر و مراکز تفریحی انجام می‌شود.
 
انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

مراسم عزاداری دهه پایانی ماه صفر در کهگیلویه و بویراحمد

این مطلب مفید بود؟
این مطلب را از دست ندهید :  یادواره شهدای یگان ویژه فراجا در شیراز برگزار شد
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید