به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، شناور پشتیبانی آموزشی نیروی دریایی که چند روز قبل عازم مأموریت دریانوردی آموزشی در آبهای آزاد شده بود، بامداد امروز چهارشنبه ۱۲ خرداد در حوالی بندر جاسک در یکی از سامانهها دچار حریق شد.
بیشتر بخوانید:
تلاش برای نجات شناور نداجا بینتیجه ماند/ کارکنان شناور «خارک» نجات یافتند +عکس
آنطور که روابط عمومی منطقه دوم دریایی جاسک، اعلام کرده است، با حضور تیم کنترل صدمات ناو، ضمن مبارزه با حریق تمامی کارکنان تحت آموزش به سلامت از ناو پیاده و به ساحل منتقل شدند و خوشبختانه این سانحه تلفات جانی نداشته است و عملیات مبارزه با حریق همچنان ادامه دارد.
شناور خارک با قابلیت سوختگیری و تدارکاتی و آشیانه بالگرد با بیش از چهار دهه عمر در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در بیکرانه خلیج همیشه فارس آرام گرفت، ناو خارک طولی برابر ۲۰۷ متر و عرضی ۶/۲۶ متر و ارتفاع ۵/۲۵ متر با تناژ ۳۳۰۰۰ تن بزرگترین و سنگینترین ناو تاریخ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه گذشته(تا قبل از ساخت ناوهای مهم اخیر) و دارای چهار توربین بود.
این ناو لجستیکی سنگین از آشیانه فرود بالگرد برخوردار بود، سرعت این ناو ۲۱ گِره دریایی و محدوده پیمایش آن به میزان ۱۸ هزار کیلومتر بود، سال ۱۹۹۳ این ناو لجستیک به تجهیزات دفاعی مجهز شد و در سال ۲۰۱۱ به همراه ناو الوند به مدیترانه رسید.
این ناو در بامداد روز ۱۱ خرداد ماه دچار حریق شد، پس از انتقال کارکنان به ساحل، تلاش شناورها و دستگاههای کشوری و لشکری برای اطفاء حریق و نجات این شناور بینتیجه ماند و در آغوش آبهای محدوده جاسک آرام گرفت، شناور خارک در بیش از ۴ دهه عمر خدمتی خود در مأموریتهای عملیاتی در حوزههای آموزشی به کار گرفته شده بود.
منبع خبر