به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از خبرگزاری فارس، حجم بالا و پر از استرس کار در شعب بانکی، جابجایی مبالغ هنگفت وجوه، صدور انواع و اقسام اسناد و مدارک بانکی بدون ذرهای خطا و اشتباه، کار بدون وقفه و تعطیلیناپذیر کارکنان بانک حتی در شرایط بحران از جمله دلایلی است که فرسایش جسمی و روحی کارمندان بانک را نشانه گرفته است اما متأسفانه آنچه امروز از نظرها دور مانده و توجهی به آن نشده، دشواری کار کارمندان بانکهاست.
در این زمینه بیش از ۱۰ هزار نفر از کارکنان شعب بانکی با اشاره به مشکلات و مخاطرات موجود در بانکها طی ثبت سوژهای در سامانه «فارس من» با عنوان «قرار گرفتن شغل بانکداری جزو مشاغل سخت و زیانآور » خواستار حمایت قانون از سختی کار کارمندان بانکها در زمره مشاغل زیانآور شدند.
مخاطب سوژه در گفتوگو با بخش «فارس من» ضمن انتقاد از اینکه مردم فکر میکنند ما رباخواریم و وامهای میلیاردی دریافت میکنیم، گفت: ما یک کارمند سادهایم، از آنجا که بسیاری از کارکنان شبکه بانکی و خانوادههای آنها، افرادی مقید به مسائل شرعی هستند، این سؤال و ابهام را برای خانوادههای متشرع ایجاد میکند که آیا حقوق دریافتی ما علیرغم حجم کار و دوری از رشوه، محل اشکال است؟
وی ادامه داد: هیچ کاری سختتر از کار بانک نیست، افرادی که از بیرون نظارهگرند متوجه این موضوع نیستند که یک کارمند به علت کثرت مراجعهکنندگان هم در معرض اشتباهات مالی و هم اینکه ممکن است با ارائه اسناد هویتی و مالی جعلی از سوی ارباب رجوع مواجه شوند؛ در این صورت کل داراییشان را از دست خواهند داد.
این مخاطب تصریح کرد: ویژگی شغلی بانکها به گونهای است که مدت زمان کار مفید کارمندان چند برابر سایر مشاغل است لذا این مسأله بر کیفیت زندگیشان تأثیرگذار است و همواره سلامت این قشر را تحت فشارهای روحی و جسمی قرار میدهد از این رو عمر بانکیها بعد از بازنشستگی چند سالی بیش نیست.
وی در پایان دست به دست شدن پول و انتقال بیماری به افراد سالم و معضل مرخصی گرفتن را از دیگر چالشهای پیشروی شاغلین بانک عنوان کرد و گفت: آمارهای مربوط به قربانیان کارمندان بانک در روزهای کرونایی، حساسیت شغلی این قشر را نشان میدهد بنابراین انصاف حکم میکند که گروههای بانکی در رده شغلی سخت و زیانآور قرار گیرد.
انتهای پیام/
منبع خبر