سید ابوالفضل کاظمی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و فرمانده گردان معروف لوطیها که روز گذشته به یاران شهیدش پیوست، او در هیأتهای مختلف روایتگری کرده بود و گاه هم «مظلومکشی» میکرد.
به گزارش مجاهدت از مشرق، سید ابوالفضل کاظمی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و فرمانده گردان میثم لشگر ۲۷ محمد رسول الله پس از تحمل دورهای بیماری به یاران شهیدش پیوست.
سیدابوالفضل کاظمی یکی از چهرههای متفاوت در هشت سال دفاع مقدس است. چهرهای که پیش از رزمنده بودن در میدان دفاع مقدس، یکی از لوطیهای مشهور تهران به شمار میرود. او متولد کوچه نقاشها در خیابان خراسان است و یک ویژگی مهم و بارز دارد که او را از همه فرماندهان جنگ مجزا میکند. او در گردانی خدمت کرده و پایهگذارش بوده که معروف به گردان لوطیهاست.
کتاب «کوچه نقاشها» اثر راحله صبوری مجموعه خاطرات سید ابوالفضل کاظمی است. این کتاب حاصل ۳ ماه مصاحبه با این رزمنده هشت سال دفاع مقدس است.
«مظلوم کشی» رسمی در هیأتهای عزاداری است که حد فاصل واحد سبک و واحد سنگین، میاندار هیأت به اصطلاح مظلوم میکشد. میاندار با گفتن اذکار و شعار گونههایی و گرفتن جواب از عزاداران، فرصتی را برای مداح و سینه زن فراهم میآورد تا نفسی تازه کنند و برای واحد سنگین آماده شوند.
دنیا و آخرت میخواهید، خدمتگزار پدر و مادر باشید
این رزمنده دوران دفاع مقدس در هیأت مکتبالزهرا (س) با مرثیهخوانی محمدرضا طاهری و حسین طاهری هم روایتگری از دوران دفاع مقدس کرده بود. او در بخشی از این مراسم گفته بود: یک نفر کلید مغازهاش را گم کرده بود، سراغ کلیدساز رفت تا قفل را باز کند. او هرچه کرد باز نشد یک مرتبه آیتالله سید علی قاضی به پشت او زد و گفت قفل که گیر میکند، یک یا زهرا بگویید تا قفل باز شود. او یا زهرا گفت و قفل باز شد. ملا حسنقلی همدانی که استاد همه این افراد بود هم رسید و به آقای قاضی گفت، با یا زهرا کلید قفل دنیا را باز نمیکنند، کلید قفل آخرت را باز میکنند.
وی افزود: این یا زهرا به ما ساده نرسیده است و افراد بسیاری پرپر شدند و سر دادند.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است