ملت ایران در جنگ ترکیبی دشمن نیز پیروز شد 

ملت ایران در جنگ ترکیبی دشمن نیز پیروز شد 


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از اصفهان، «اکبر صالحی» معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان در آیین مردمی بزرگداشت ۱۳ آبان و گرامیداشت یاد و خاطره ۱۶ شهید روستای جهادآباد شاهین شهر و میمه، با تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، ۱۳ آبان را روزی ماندگار و اثرگذار در تاریخ انقلاب اسلامی دانست. 

وی با اشاره به سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران که در این روز رقم خورد، اظهار داشت: حوادث سال‌های ۱۳۴۳، ۱۳۵۷ و ۱۳۵۸، هریک نقشی تعیین‌کننده در شکل‌گیری و تداوم انقلاب اسلامی داشته‌اند و باید برای نسل جوان به‌درستی تبیین شوند تا ماهیت و خوی استکباری دشمنان، به‌ویژه آمریکا، برای آنان روشن شود. 

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان تأکید کرد: دشمنی آمریکا با ملت ایران از سال ۱۳۳۲ و کودتای ۲۸ مرداد آغاز شد و این دشمنی نه به‌خاطر تسخیر لانه جاسوسی، بلکه به دلیل استقلال‌خواهی و ایستادگی ملت ایران در برابر سلطه‌طلبی‌های آنان هست. 

صالحی خاطرنشان کرد: امروز نیز دشمنان با بهره‌گیری از همه ابزارهای رسانه‌ای، سیاسی و نظامی، جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران را دنبال می‌کنند؛ همان‌گونه که در جنگ ۱۲روزه اخیر، تلاش داشتند با عملیات پیچیده و فریبکارانه، ثبات و اقتدار جمهوری اسلامی را هدف قرار دهند، اما با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و حضور پرشور مردم در صحنه، نقشه‌های آنان نقش بر آب شد. 

این مطلب را از دست ندهید :  شرایط جذب در نیروی هوایی ارتش اعلام شد

وی خون شهدا را مایه عزت، برکت و امنیت جامعه دانست و گفت: تداوم مسیر انقلاب اسلامی، مرهون فداکاری شهدا و ایثارگری خانواده‌های آنان هست و امروز وظیفه همه ماست که با تأسی از سیره شهیدان و پیروی از ولایت فقیه، از ارزش‌ها و دستاوردهای نظام اسلامی صیانت کنیم. 

در این آیین که با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و مردم ولایت‌مدار روستای جهادآباد برگزار شد، از تمثال مبارک ۱۶ شهید این روستا رونمایی شد.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

ملت ایران در جنگ ترکیبی دشمن نیز پیروز شد 

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید