مومنی: شرایط امنیتی کشور و مرزها بسیار عالی است

مومنی: شرایط امنیتی کشور و مرزها بسیار عالی است



وزیر کشور در خصوص وضعیت کشور و خروج اتباع با بیان اینکه شرایط امنیتی کشور و مرزها بسیار عالی است، گفت: با همکاری همه دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و مرزنشینان و مردم امنیت قابل قبولی داریم.

  • هتل تارا مشهد

به گزارش مجاهدت از مشرق، اسکندر مومنی وزیر کشور در حاشیه مراسم بزرگداشت سرداران شهید مهدی ربانی و غلامرضا محرابی معاونان فقید عملیات و اطلاعات ستادکل نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وظیفه همه همرزمان و همسنگران شهدا و شهید ربانی این است که سلوک و رفتار و زندگی او را ترویج کنند تا تجربه‌ای برای آیندگان و نسل جدید باشد.

وزیر کشور همچنین در خصوص وضعیت کشور و خروج اتباع با بیان اینکه شرایط امنیتی کشور و مرزها بسیار عالی است، گفت: با همکاری همه دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و مرزنشینان و مردم امنیت قابل قبولی داریم.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

مومنی: شرایط امنیتی کشور و مرزها بسیار عالی است

این مطلب مفید بود؟
این مطلب را از دست ندهید :  ۳۶.۷ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید