به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاعپرس از قزوین، «نقی سیاهکالی مرادی» مدیرکل آموزش و پرورش قزوین در خطبههای پیش از نماز جمعه این هفته قزوین ضمن تبریک به مناسبت سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی، اظهار کرد: در چهل و پنجمین سالروز تاسیس این نهاد مقدس هستیم، نهضتی که به فرمان حضرت امام راحل در شرایطی تاسیس شد که آمار بی سوادان کشور بالا بود.
مدیرکل آموزش و پرورش قزوین با اشاره به اینکه تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۳۵ درصد مردم قزوین باسواد بودند، گفت: امروز اما به برکت نظام مقدس اسلامی و جهاد نهضت سوادآموزی این آمار در استان به ۹۸ درصد رسیده هست.
وی ادامه داد: نهضت سوادآموزی در قزوین یک معاونت دارد که دورههای مختلفی از جمله برای کودکان بازمانده از تحصیل برگزار و مدرک معادل سوم ابتدایی را نیز ارایه میدهد.
سیاهکالی مرادی با اشاره به اینکه نهضت سوادآموزی یک دوره دیگر را نیز تحت عنوان دوره انتقال برگزار میکندو مدرک آن نیز معادل ششم ابتدایی هست، افزود: همچنین دوره تحصیل برای سوادآموزان نیز اجرا میشود که اصل و اساس این دوره جلوگیری از رجعت مجدد به بی سوادی هست.
به گفته این مسوول، هم اکنون در نهضت سوادآموزی استان طرح آموزش فرد به فرد برگزار میشود که یکی دیگر از اقدامات بسیار خوب در این زمینه میتوان به آموزش زندانیان اشاره کرد که مربیان با حضور در ندامتگاه قزوین به تدریس میپردازند.
وی، حضور مربیان تدریسی در سطح محلات و برای معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی و روستاییان را نیز از دیگر اقدامات مهم نهضت سوادآموزی استان برشمرد.
سیاهکالی مرادی به موضوع آموزش اتباع نیز اشاره کرد و گفت: بنا به دستور مقام معظم رهبری در آموزش و پرورش تمام اتباعی که سن آموزش دارند، مورد پذیرش ما قرار میگیرد و در این راستا هم اکنون حدود هفت هزار و ۴۰۰ دانش آموز اتباع در مدارس استان آموزش میبینند و ۶۰۰ دانش آموز این گروه نیز در نهضت سوادآموزی مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه طرح سوادآموزی اولیا دانش آموزان نیز در دستور کار ما قرار دارد، تاکید کرد: در این زمینه نیز نهضت سوادآموزی اقدامات مهمی انجام داده و همچنین این نهضت حلقههای کتاب و کتابخوانی را در دستور کاری خود قرار داده و برای ارتقا سطح فرهنگ کتابخوانی هم تلاش زیادی میکند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، یکی از مهمترین اهداف نهضت سوادآموزی را آموزش علم برشمرد و یادآور شد: امروز با توجه به افزایش مشکلات و آسیبهای اجتماعی، این نهضت مهارت زندگی کردن را نیز به افراد آموزش میدهد که امیدواریم با همراهی خانوادهها بتوانیم در حوزه تعلیم و تربیت و با ارتقا سطح کیفی مربیان خود، آینده سازان این سرزمین را به نحو مطلوبی تربیت کنیم.
انتهای پیام/
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست