به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، یگانهای تخریب در لشکرها با هدف از میان برداشتن موانع رزمندگان برای پیشروی سریعتر و دقیقتر رزمندهها و جلوگیری از پیشروی دشمن شکل گرفتند که وظیفه سخت و حساسی را برعهده نیروهای ین یگان میگذاشت. یکی از مقاطعی که کار نیروهای تخریبچی به صورت چندگانه و در شرایط بسیار سخت و خاص انجام شد عملیات والفجر ۸ بود که غواصان تخریبچی وظیفه شکستن خط آبی دشمن به عنوان نیروی خط شکن را داشتند. غواصی، شناسایی، پاک سازی، خنثی سازی، انفجار، رزم انفرادی و… همه وظایفی بود که یک غواص برای شکستن خطوط دشمن بر عهده داشت.
جعفر طهماسبی از رزمندگان تخریبچی لشکر ۱۰ سیدالشهدا درباره خطرات مین گذاری آبی توسط غواصان تخریبچی اشاره کرده که در ادامه آمده است.
یکی از ماموریتهای سخت برای بچههای تخریب همین مین گذاری و احداث موانع در آب بود. باید از مینهای جهنده و ترکشی استفاده میشد که برای مهار در آب روی نبشی به ارتفاع آب بسته میشد. سختترین و خطرناکترین قسمت وقتی بود که باید سیم تله را به ماسوره مین میبستیم، چون با لباس غواصی در آب غوطه ور بودی و با هر بار فین زدن امکان داشت پایت به نیها برخورد کرده و سیم تله کشیده شود.
با همهی این خطرات تازه بعد از بستن سیم تله به ماسوره نوبت کشیدن ضامن مین بود که شهادت تضمینی داشت. اما به لطف خدا در همه ماموریتهای مین گذاری داخل آب ما حتی یک تلفات هم ندادیم.
تصویر پیش رو مین گذاری و احداث موانع در عرض آبراهی است که امکان حمله قایقهای دشمن از آن معبر به سمت پاسگاههای ما را میگرفت.
این تصویر برای تابستان سال ۶۶ در جزیره مجنون شمالی است نفرات از جلو برادر علیرضا رفاهی، شهید اللهیاری، جعفرطهماسبی مین M۱۶ در دست و کاوه ذاکری هستند.
انتهای پیام/ ۱۴۱
منبع خبر