نقش رسانه کتاب در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بی بدیل است

نقش رسانه کتاب در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بی بدیل است


نقش رسانه کتاب در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بی بدیل است

به گزارش خبرنگار نوید شاهد، سردار یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم تجلیل از نویسندگان و صداپیشگان حوزه ایثار و شهادت و ادبیات پایداری و رونمایی از ۱۰عنوان کتاب و ۱۰۰ عنوان کتاب صوتی نشر شاهد که صبح روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه۱۴۰۳ در سالن جلسات ساختمان مرکزی بنیاد شهید و امورایثارگران برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی و خیر مقدم به پیشکسوتان عرصه کتاب ایثار و شهادت گفت: یاد و خاطره امام شهدا، شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافعین حرم، مدافعان سلامت، شهدای امنیت، خدمت و جبهه مقاومت، به خصوص شهدای عرصه رسانه که در نشر کتاب با خدای خود معامله کردند را زنده نگه می‌داریم. امروز نگاه ما به این عرصه، نگاهی عمیق و تبیینی است. خرسندیم که اثرگذاری این حوزه قابل توجه است. بنیاد شهید و امورایثارگران در راستای تعالی  حوزه نشر و ترویج عرصه رسانه کتاب نقش آفرینی می کند.

سردار سلیمانی افزود: رسانه کتاب مانا و ماندگا و نقش کتاب در بازنمایی تاریخ و ثبت آن بی‌بدیل است. برای ثبت و ضبط حماسه ملت و جانفشانی های هشت سال دفاع مقدس کتاب به عنوان رسانه تاثیر گذار، بهترین ابزار است.

سردار یعقوب سلیمانی توضیح داد: ملتی که با کتاب عجین باشند و سرانه مطالعه را بالا ببرد، به هویت ملی خود آگاه و ملت دانایی محور و منطقی خواهند بود و در این صورت مردم می‌توانند توسعه پایدار خود را در همه زمینه‌ها رقم بزنند. 

وی خاطرنشان کرد: تجربه کشورهای توسعه یافته نشان می دهد که توسعه کمی و کیفی «رسانه کتاب» موجب تقویت تفاهم ملی و مهارت افزایی در زمینه گفت‌وگو ملی خواهد بود. این امر موجب خواهد شد تا افراد اجتماع برای حل مشکلات خود به گفت‌وگو بپردازند. 

سردار سلیمانی در ادامه بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی را قرائت کرد: مقام معظم رهبری فرمودند؛ «کتاب می رود در کتابخانه، اما بنده عرض می‌کنم کتاب ماندگارترین اثر هنری است؛ یعنی بقیّه‌ی چیزها گذرا است، اما کتاب می‌ماند و صد سال، دویست سال از کتاب می‌شود استفاده کرد. اگر کتاب را خوب تدوین کنیم، خیلی مهم است. کتاب است که فرهنگ را منتقل می‌کند از یک نسل به نسل دیگر و به نظر من، روی کتاب خیلی باید تکیه کرد؛ منتها کتابِ خوب باید نوشت، کتابِ باکیفیّت باید نوشت تا بماند و مورد استفاده قرار بگیرد و کهنه و منسوخ نشود.»

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان گفت: در کشور ما به هر دلیلی باید کتاب ده برابر این میزان توسعه و حضور داشته باشد. زیرا اسلام پرچمدار کتاب‌خوانی است به همین دلیل باید به حوزه کتاب و کتاب خواندن توجه بیشتری شود.

انتهای پیام



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید