نماینده مجلس شورای اسلامی: صهیونیست‌ها پاسخ پشیمان کننده‌ای در قبال بیوتروریسم احتمالی علیه ایران دریافت می‌کنند/ دانشمندان ایرانی آماده رویارویی با هر تهدید بیولوژیکی هستند

نماینده مجلس شورای اسلامی: صهیونیست‌ها پاسخ پشیمان کننده‌ای در قبال بیوتروریسم احتمالی علیه ایران دریافت می‌کنند/ دانشمندان ایرانی آماده رویارویی با هر تهدید بیولوژیکی هستند


«زبیح‌الله اعظمی» عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اخبار داخلی دفاع‌پرس، با اشاره به نوع جدید تهیدات بیولوژیکی که ممکن است توسط صهیونیست‌ها سلامت افراد جامعه را مخاطره مواجه کند، اظهار داشت: امروزه ضریب جنگ‌ها و رویارویی‌ها نه تنها در حوزه نظامی، بلکه حوزه‌هایی مانند فضای سایبری، رسانه‌ و موضوعات بیولوژیکی را دربرمی‌گیرد که کشورهای زیادی برای مقابله با آن زیرساخت و آمادگی لازم را ندارند.

اعظمی خاطرنشان کرد: با تکیه بر خداوند متعال و با ایمان متخصصان کشورمان خوشبختانه توانسته‌ایم در حوزه مقابله با بیوتروریسم، رشد و پیشرفت بسیار شگرفی داشته باشیم، دوَل متخاصم و سرویس‌های اطلاعاتی‌شان می‌توانند با بیماری‌ها و آفات گوناگون اعم از قارچ‌ها و باکتری‌ها امنیت غذایی و سلامت افراد یک جامعه را با مخاطره مواجه کنند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به طور مثال بیماری‌هایی که در باغات و اراضی کشاورزی کشور اسپانیا یا ایتالیا مشاهده می‌شود، کاملاً غیر معمول و دست‌ساز بنظر می‌رسد، زیرا محصول مشابه آن در ایران و پاکستان با چنین مشکلاتی مواجه نیستند، همه این گزاره این نظر را تقویت می‌کنند که یک سرویس اطلاعاتی اقدام به بیوتروریسم کرده است.

وی در هشداری جدی به دشمنان و کشورهای متخاصم تصریح کرد: اگر زمانی به هر دلیلی دوَل متخاصم و رژیم صهیونیستی اقدام به عملیات بیوترییستی علیه جمهوری اسلامی و مردم ایران کنند، دانشمندان و متخصصان ایران که در لبه علم دنیا قرار دارند، پاسخ قاطع و پشیمان کننده‌ای خواهند داد.

اعظمی بیان داشت: متخصصان ایرانی به راحتی قادر خواهند بود که امنیت غذایی رژیم صهیونیستی را در صورت اقدام بیوتروریستی علیه ایران با مخاطره مواجه کنند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: البته ما تا کنون گزارشی درمورد بیوتریسم بیماری باغات و اراضی کشاورزی نداشته‌ایم، گرچه اتفاقاتی که در برخی از کشورهای رخ می‌دهد، مشکوک به بیوترییسم است، البته مراوداتی را هم که کشورهای مرزی دارند را نباید نادیده گرفت، زیرا در این مورد بیماری انتقال پیدا می‌کند که ناخودآگاه است.

وی افزود: به طور مثال بیماری «کارنال باند» از هند وارد پاکستان شده است و از پاکستان نیز به کشور ما سرایت پیدا کرده است که نمی‌توان به دید یک اقدام بیوتروریستی به آن نگریست، زیرا این بیماری از طریق باد جا به جا می‌شود و گریزناپذیر است.

انتهای پیام/371

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید