گروه حماسه و جهاد دفاعپرس – سید محمدجواد میرخانی؛ زندگی ملت ایران همواره با فرهنگ ایثار و شهادت عجین شده است که این فرهنگ پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، خصوصاً در دوران هشت سال دفاع مقدس در میان مردم نمود بیشتری یافت و سالهای اخیر نیز شاهد مجاهدتهای فرزندان این مرز و بوم در عرصههایی نظیر دفاع از حرم و دفاع از امنیت بوده و هستیم.
یاد آن روزگاران به خیر؛ بعضی از نوجوانان برای رفتن به جبهه وقتی با ممانعت مسئولان اعزام روبهرو میشدند، شناسنامه خود را دستکاری میکردند، یا چرا راه دور برویم؟ همین بسیجیانی که برای دفاع از حرم سر از پا نمیشناختند، وقتی با ممانعت مسئولان اعزام به جبهه مقاومت (سوریه یا عراق) مواجه میشدند، میرفتند و زبان افغانستانی یاد میگرفتند و از طریق لشکر فاطمیون برای دفاع از حرم به مصاف تکفیریها میرفتند.
اما امروزه یک تفکر غلطی در جامعه ایجاد شده و آن تفکر غلط این است که برخی فکر میکنند، دیگر فرهنگ ایثار و شهادت در میان مردم خصوصاً جوانان از بین رفته و دیگر آن نوجوانانی که شناسنامه خود را دستکاری میکردند و عازم جبهه میشدند، وجود ندارند؛ هرچند ایثارگریهای مدافعان حرم و مجاهدتهایی که از سوی مدافعان امنیت شاهدیم، ناقض این تفکر غلط است و شواهد و نمونههای زیاد دیگری نیز وجود دارد که نشان میدهد، هنوز فرهنگ ایثار و شهادت در میان ملت ایران موج میزند.
نمونه عینی پایبندی نسلهای جدید به فرهنگ ایثار و شهادت، حادثه تروریستی اخیر در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) بود؛ در این حادثه تروریستی شاهد دو صحنه بودیم که در آن نسلهای جدید در شرایطی که یک تروریست مسلح در حال تیراندازی وارد حرم مطهر میشود و قصد دارد بیش از ۲۰۰ گلوله خود را به سمت زائران حضرت شاهچراغ (ع) شلیک کند، از خود ایثارگری میکنند.
صحنه اول؛ زمانی است که تروریست مسلح در ابتدای در ورودی حرم حضرت شاهچراغ (ع) به سمت مردم گلوله شلیک کرده و چند نفر را شهید و مجروح میکند. در این صحنه یک کودک بدون توجه به گلولههایی که توسط تروریست شلیک میشود، به سمت پدرش که بر زمین افتاده، میآید و درصدد است تا به او کمک کند و در ادامه برادرش نیز به کمک خواهرشان میشتابد.
صحنه دوم؛ زمانی است که تروریست مسلح وارد صحن حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) میشود. در این صحنه نیز شاهدیم قبل از مأموران امنیتی، یک جوان که بهعنوان نیروی خدماتی در حال نظافت فضای حرم مطهر است، با شجاعت جلوی تروریست مسلح را میگیرد که در آن لحظه مأموران امنیتی میرسند و او را دستگیر میکنند.
نمونه این ایثارگریها زیاد است و افراد ایثارگر تنها مختص به دوران دفاع مقدس و دهه ۶۰ نبودند؛ بلکه امروز هم این ایثارگریها وجود دارد و تنها زمینه برای بروز آن در جامعه، کمتر وجود دارد؛ وگرنه کافی است تا نگاهی به حوادثی نظیر همین حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) یا حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در اهواز که چندسال قبل بهوقوع پیوست، بیاندازیم، تا شاهد صحنههایی نظیر این ایثارگریها باشیم.
پایبندی مردم ایران خصوصاً نسلهای جدید به فرهنگ ایثار و شهادت به یک عامل مهم وابسته است و آن عامل مهم، پایبندی آنها به «ارزشهای دینی» است؛ همان عاملی که دشمن سعی دارد تا در سالهای اخیر وجود آن را در مردم ایران انکار کند؛ اما شواهدی نظیر شور حسینی ملت ایران در ایام عزاداری حضرت سیدالشهداء (ع)، حضور میلیونی در همایش جهانی پیادهروی اربعین، نمایش عظیم اقتدار در میدانهایی نظیر راهپیمایی ۲۲ بهمن و… نشاندهنده دروغ بودن ادعاهای دشمنان داخلی و خارجی مبنی بر عدم پایبندی مردم ایران به ارزشهای دینی است.
پایبندی ملت ایران به ارزشهای دینی و روحیه ایثارگرانه آنها در شرایطی است که دشمن در «جنگ نرم» از پشت خاکریزهای فیزیکی، پای خود را فراتر گذاشته و در صدد است تا به ذهنهای تکتک افراد جامعه در کانون گرم خانوادهها نفوذ کند؛ بنابراین طبیعی است که دست به انتشار چنین دروغها و القائات غلط بزند؛ اما ملت ایران در چنین شرایطی اعتقادات خود را حفظ کردهاند؛ همچون نگه داشتن آهنی گداخته در دست.
انتهای پیام/ 113
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است