مجاهدت

نوری که از زیر آوارهای بیروت درخشید/ «مهاجر سرزمین آفتاب» در ضاحیه دیده شد


نوری که از ضایحه بیروت سردرآورد

به گزارش خبرنگار نوید شاهد؛ عاقبت به‌خیری همیشه دعای مادران این مرز و بوم برایمان بوده است و همیشه در آیات قرآن نیز به این نکته اشاره شده که : «یقیناً خداست که دانش قیامت فقط نزد اوست، و (تنها او) باران را نازل می کند، و (اوضاع و احوال) آنچه را در رحم هاست می داند؛ و هیچ کس نمی داند فردا چه چیزی (از خیر و شر) به دست می آورد، و هیچ کس نمی داند در چه سرزمینی می میرد؛ بی تردید خدا دانا و آگاه است.»

مصحف شریفی که در عکس می بینید مصداقی است برای این آیه؛ این کتاب ترجمه عربی کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» که به زندگی یگانه مادر شهید ژاپنی؛ کونیکو یامامورا می پردازد.

او کسی است که جنگ و بمباران هیروشیما را در 7 سالگی می بیند اما در سن بیست سالگی با دین بودایی با مردی تاجر از کشور ایران ازدواج می کند و به ایران می آید؛ کونیکو یامامورا در دوران انقلاب اسلامی سهم خوبی ایفا کرده و دینش را به دادن پاره تن و فرزند عزیزش شهید محمد بابایی به انقلاب اسلامی ایفا می کند اما ماجرا به اینجا ختم نمی شود و در طول سالهای پس از جنگ نیز مرهمی بر زخمهای جانبازان شیمیایی می شود تا پلی بزند و آنان را به جهانیان معرفی کند، حالا این مادر سه سال است که کنار فرزندش آرمیده اما اندیشه او سر از ضایحه بیروت درآورده است!

او که بعدها نام «سبا» را از قرآن برای خود انتخاب می کند نوری می شود و از زیر خروارها خاک و آواری که رژیم جنایتکار صهیونیستی بر سر مردم لبنان می ریزد، سر بر می آورد تا بار دیگر به همگان اثبات شود که نیروی خیر هرگز از میان نمی رود و در سرتاسر دنیا جریان می یابد. 

گفتنی است کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» به قلم حمید حسام و مسعود امیرخانی در انتشارات سوره‌مهر چاپ شده و در همان سال ۱۳۹۹ به 6 زبان دیگر از جمله عربی ترجمه می شود؛ همچنین رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نیز تقریظی بر این  کتاب می نویسد که در مراسم سیزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت رونمایی می شود.

 در متن تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر این کتاب به روح آزاد و مبارز این زن و جایگاه ویژه او اشاره شده است که در ادامه می خوانیم: «سرگذشت پرماجرا و پرجاذبه‌ی این بانوی دلاور، که با قلم رسا و شیوای حمید حسام نگارش یافته است، جدّاً خواندنی و آموختنی است. من این بانوی گرامی و همسر بزرگوار او را سالها پیش در خانه‌شان زیارت کردم. خاطره‌ی آن دیدار در ذهن من ماندگار است. آن روز جلالت قدر این زن و شوهر با ایمان و با صداقت و با گذشت را مثل امروز که این کتاب را خوانده‌ام، نمی‌شناختم؛ تنها گوهر درخشانِ شهید عزیزشان بود که مرا مجذوب میکرد. رحمت و برکت الهی شامل حال رفتگان و ماندگان این خانواده باد.»

گفتنی است؛ «حامد هادیان» خبرنگار و عکاس ایرانی این عکس را زیر آوارهای ضایحه بیروت ثبت کرده تا بار دیگر مهر تاییدی باشد بر اینکه تا ابد «اسلام زنده است».  



منبع خبر
خروج از نسخه موبایل