نگاهی گذرا به زندگی جهادگری که عباس‌گونه به شهادت رسید


به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، جهادگر شهید «محسن آشنایی» سال ۱۳۳۶ در شهر نیشابور دیده به جهان گشود.

او پس از گرفتن دیپلم در رشته ریاضی، به کار‌های مختلف در شهرستان‌های نیشابور، تربت حیدریه و مشهد پرداخت.

محسن آشنایی در دوران انقلاب اسلامی همواره در تظاهرات و راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد.

این جهادگر خراسانی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کمیته انقلاب واقع در دانشگاه افسری به پاسداری از بیت‌المال پرداخت و بعد از آن در شهر مشهد به‌عنوان سرباز در ارتش مشغول به خدمت شد.

محسن پس از اتمام پایان خدمت به مدت هشت ماه بطور افتخاری در جهاد سازندگی در بخش حسابداری مشغول بکار شد.

شهید آشنایی با شروع جنگ تحمیلی از طریق جهاد سازندگی به اهواز رفت. وی بهمراه یکی از دوستانش یک دستگاه باربری تهیه کرد تا برای رزمندگان در خط مقدم جبهه آذوقه و امکانات ببرد.

او پس از طی دوره آموزش به گروه جنگ‌های نامنظم شهید چمران پیوست و در یکی از عملیات‌ها مجروح شد.

محسن آشنایی در آخرین ماموریتش که جمعه ۲۳ آبان ۱۳۵۹ در منطقه سوسنگرد انجام شد در درگیری مستقیم با دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

او همراه با ۳۰۰ نفر از بسیجیان در حالی که فاصله کمی با دشمن داشتند، می‌بایست از منطقه عبور می‌کردند. برای آنکه توجه نیرو‌های دشمن را از نیرو‌های خودی دور کند، تیرباری که سلاح دو نفره هست را یک تنه به دست گرفت و بسوی دشمن آتش گشود تا نیرو‌ها بتوانند عبور کنند.

وی پنج جعبه فشنگ که همراهش بود را به سوی دشمن شلیک کرد و ۱۵ نفر از نیرو‌های دشمن را از پای درآورد، در همین حین ابتدا تیری به دست راست اصابت کرد و اسلحه‌اش افتاد، او سعی کرد تیربار را با دست چپ بردارد که تیری دیگر به گلویش اصابت کرد و او را به شهادت رساند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید