به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، ۲۳ نفر از رزمندگان نوجوان در دوران دفاع مقدس به اسارت نیروهای بعثی درمیآیند، صدام که از هر فرصتی برای هجمه علیه کشورمان استفاده می کرد آن ۲۳ نفر را در اردوگاهی تبلیغاتی نگهداری میکند تا بتواند با راه اندازی پروپاگاندای رسانه ای ایران را به استفاده از کودکان در جنگ متهم کند و حتی دیدار رسمی نیز با صدام داشتند اما با هوشمندی آن رزمندگان صدام موفق به بهرهبرداری کامل نشد.
پس از سال ها فیلمی با عنوان “آن ۲۳ نفر” ساخته می شود و ۲ سال گذشته همزمان با روز اول شروع فیلم برداری این پروژه سینمایی سردار سلیمانی سر صحنه فیلمبرداری حاضر شده و با بازیگران، عوامل تولید و همان ۲۳ رزمنده نوجوان که اکثراً از رزمندگان کرمانی لشگر ۴۱ ثارالله بودند، دیدار می کند. سردار سلیمانی با وجود ابراز علاقه شدید به تهیه این فیلم سینمایی هرگز نتوانست این اثر را تماشا کند.
مجید ضیغمی از آزادگان دفاع مقدس و جزو گروه معروف به ٢٣نفر و از نیروهای حاج قاسم سلیمانی در دوران دفاع مقدس مهمان برنامه “سلام سردار” بود که توضیحاتی پیرامون ماجرای آن ۲۳ نفر معروف و ارتباطشان با حاج قاسم سلیمانی ارائه می کند.
ضیغمی در این برنامه اظهار کرد: سردار سلیمانی در پشت صحنه فیلم سینمایی “آن ۲۳ نفر” حضور پیدا کرد، وقتی سردار سلیمانی وارد صحنه شد و آن ۲۳ بازیگر را با لباس های خاکی و خونین یادآور دوران دفاع مقدس دید تک تک بازیگران نوجوان را در آغوش کشید و گویی صحنه های وداع و دیدار رزمندگان در همان روزهای سال ۶۰ و آزادسازی خرمشهر برای حاج قاسم تداعی میشد.
وی افزود: سردار سلیمانی در همان روزهای دفاع مقدس و قبل از عملیات بیت المقدس نیز از حضور رزمندگان نوجوان در عملیات خودداری می کرد و تلاش داشت از شرکت این رزمندگان ممانعت کند اما شور و شوق و تلاش برای اثبات توانایی توسط آن نوجوانان سبب شد تا تعدادی بتوانند در عملیات حضور پیدا کنند.
این رزمنده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: نگرانی حاج قاسم درست بود و تعدادی از رزمندگان نوجوان به اسارت نیروهای بعثی درمیآید و همانند نگرانی سردار سلیمانی روز سوم اسارت ما مسئول استخبارات زندان آمده و اعلام کرد که صدام طی یک حرکت انسان دوستانه میخواهد شما را آزاد کند، لحظه ای تمام شکنجه ها و تلاش های ماموران بعثی که سعی داشتند از ما مصاحبه بگیرند و بگوییم ما را به زور به جبهه آورده اند و سنمان را کمتر اعلام کنیم برایم مرور شد.
وی خاطرنشان کرد: صدام می خواست از این موضوع بهرهبرداری کند، بعد از دیدار با صدام فشارها بر روی اسرا از سر گرفته شد و تصمیم جمعی ما این بود که اعتصاب غذایی را آغاز کنیم، در اعتصاب غذای ۵ روزه با وجود فشارها و کتکهای ماموران موفق شدیم و یکی از خواسته های ما که انتقال به اردوگاه و اسیر عادی تلقی شدنمان بود که مورد موافقت قرار گرفت و دیدشان نسبت به ما عوض شد.
ضیغمی اشاره کرد: چندسال گذشته کتابی از خاطرات آن روزهایمان توسط یکی از رزمندگان چاپ شد که سردار سلیمانی و مقام معظم رهبری نسبت به کتاب و ما ۲۳ نفر ابراز لطف زیادی داشتند.
رادیو مقاومت صدای گفتمانو مکتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف ۹۵.۵ مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان میتوانند از طریق شماره ۳۰۰۰۰۹۵۵ با برنامههای راید مقاومت در ارتباط باشند.
منبع خبر