نگرش افراد به مواد مخدر؛ موتور محرکه مصرف یا ردّ آن

نگرش افراد به مواد مخدر؛ موتور محرکه مصرف یا ردّ آن



به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از مشرق، نگرش افراد در هر زمینه‌ای باعث پذیرش یا ردّ آن می‌شود که این موضوع حاکی از اهمیت نگرش در تصمیم و انتخاب‌های افراد است.

بیشتر بخوانید:

بلاتکلیفی ۵۰۰ زن معتاد متجاهر در پایتخت

یکی از تعریف های روانشناسی اجتماعی برای نگرش این است که مجموعه ای از علایق، نفرت ها و ترجیح هایی است که نظرهای افراد را در رابطه با جهان پیرامونشان می سازد؛ به طوری که اگر جامعه ای مصرف کننده باشد، نگرش های مردم به یک محصول خاص می تواند باعث ثروتمندتر شدن یا نابودی آن شرکت شود.

این موضوع در حقیقت حاکی از این است که صحبت کردن در خصوص نگرش فرد، یعنی ارزشی که به ” چیزی ” می دهد و در واقع، به این ” چیز ” موضوع نگرش گفته می شود که شامل تمامی مسائل مثبت و منفی جامعه می شود که از آن جمله می توان به مواد مخدر و مصرف آن اشاره کرد.

رویا نوری، جامعه شناس و پژوهشگر حوزه اعتیاد، در رابطه با اهمیت نقش گرایش به مصرف مواد مخدر اظهار کرد: افرادی که در خصوص مصرف مواد مخدر، نگرش مثبت یا خنثی دارند به مراتب گرایش بیشتری هم به آن دارند، چرا که شروع کردن مصرف هر نوع ماده ای، به باور و نگرش نسبت به آن ماده بستگی دارد. از اینرو، افرادی که نظر و باور مثبتی به مصرف مواد مخدر دارند آمادگی بیشتری هم برای ورود به چرخه اعتیاد دارند.

وی اظهار کرد: نگرش‌ها و باورهای مثبت افراد به مواد مخدر، عوامل تسهیل کننده‌ای برای شروع مصرف هستند.

این پژوهشگر اعتیاد تصریح کرد: از خانواده‌هایی که مصرف مواد مخدر برای آن ها، یک رفتار طبیعی تلقی می‌شود، نمی‌توان انتظار داشت که واکنش فرزندان آن‌ها به مواد مخدر و مصرف و مصرف کننده، واکنشی منفی باشد.

نوری گفت: اگر افراد نگرش مثبتی به هر نوع مواد اعتیاد آور و مصرف آن‌ها داشته باشند حتما باید در جهت اصلاح باور خود تلاش کنند. زیرا نباید فراموش کرد که باورهای افراد، موتور محرکه تصمیم‌های آن‌ها در زندگی است و در خصوص مواد مخدر هم باید توجه کرد که اگر نگاه افراد به مصرف مواد مخدر خنثی است حتما عامل خطر در آن‌ها وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید