هدف دشمن، ضربه به حیثیت و آبروی نظام اسلامی است

هدف دشمن، ضربه به حیثیت و آبروی نظام اسلامی است


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از اردبیل، حجت‌الاسلام «حمید واحدی‌زاده» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اردبیل، عصر روز گذشته (چهارشنبه) در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار با محوریت شهید محمدمهدی طهرانچی که در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: دشمنان قسم‎ خورده نظام اسلامی و ملت ایران بیش از چهار دهه هست که با نیرنگ و حیله‌های مختلف سعی دارند تا در مسیر پیشرفت این کشور توقف ایجاد کرده و به نوعی در این مسیر سنگ‎‌اندازی کنند.

وی افزود: زمانی به دست صدام و امروز نیز به دست رژیم صهیونیستی ملعون جمهوری اسلامی ایران مورد هجمه سنگین نظام غرب به ویژه آمریکا قرار گرفته چرا که آمریکا بیش از ۴۷ سال هست که منافع خود را در این کشور از دست داده و به دنبال احیای جایگاه خود در منطقه هست.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: در این ۴۷ سال ملت ایران به تمام قدرت‌های علمی، فناوری‌های جدید و پیشرفت‌‎های نظامی منحصر‌به‌فرد دست پیدا کرده و هیچ وقت در برابر نظام غرب و شرق سر تسلیم فرود نیاورده هست.

خون شهدا، زمینه‌ساز عزت کشور هست

 
واحدی‌زاده گفت: خون همین شهدای والامقام زمینه عزت و عظمت واقعی را در کشورمان فراهم کرده و بیش از هر زمان دیگر سیره و سلوک شهدا می‌تواند مصونیت بخش باشد.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: همه ما امروز گرد محفل شهدا جمع شدیم تا بار دیگر عزتمندانه با آرمان مقدس آنها که همان آرمان اسلام و تبعیت از ولایت هست، تجدید میثاق کرده و زمینه یک قدرت‌نمایی جدی را مهیا کنیم.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اردبیل شکست هیمنه دشمنان را در جنگ ۱۲ روزه نشانه‌ای از وحدت و همگرایی ملی توصیف کرد و یادآور شد: همچنان باید این قدرت ملی را حفظ کنیم، چرا که دشمن در کمین نشسته و منتظر کوچکترین تفرقه‌ای هست تا بتواند دست شیطانی خود را به خون ملت ایران آغشته کند.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید