همه دل‌ها دوباره به تو سلام می‌دهند


گروه استان‌های دفاع‌پرس‌- «زهره دوستدار» فعال فرهنگی؛ ۳۸ سال نام تو در دل خاک، در میان بی‌نشانی‌ها و در سایه نامِ «گمنام» آرام گرفته بود. ۳۸ سال، مادری هر شب قاب عکست را بوسید و چشم به در دوخت، پدری بغض را در صدایش دفن کرد و خواهر و برادری هر شب در دلشان نام تو را صدا زدند.

حالا که برگشته‌ای،‌ای آسمانی‌ترین مرد روزگار، با تو تمام خاطرات جنگ، تمام قصه‌های جبهه و پلاک‌های گم‌شده، زنده شده‌اند. حالا دوباره شهر، بوی کربلا گرفته و مردم با چشمانی اشک‌بار، به استقبال تو آمده‌اند.‌ای شهید علی تقوی فر نام تو دیگر گمنام نیست، حالا بر تارک تاریخ این سرزمین می‌درخشی. نام تو را در میان زمزمه‌های عاشقانه مردم شنیدیم، در چشمان منتظر مادر و در دل پر از شوق کودکی که عکست را در دست گرفته بود.

این مطلب را از دست ندهید :  حمله پهپادی به یک خودرو در جنوب لبنان

۳۸ سال دوری، ۳۸ سال بی‌نشانی، اما هیچ‌گاه از یاد نرفته‌ای. این مردم فراموشت نکردند، خاک تو را در آغوش کشیده بود و حالا که بازگشته‌ای، همه دل‌ها دوباره به تو سلام می‌دهند.

خوش آمدی‌ای پرستو!

خوش آمدی‌ای مسافر آسمان! زمین برای لحظه‌ای افتخار در آغوش گرفتن تو را دارد، و ما برای همیشه مدیون غیرت و مردانگی‌ات هستیم.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید