جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که هر توافقی که به طور صریح یا تلویحی رژیم اسرائیل را به رسمیت بشناسد «مردود» است.
به گزارش مجاهدت از مشرق، جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز سهشنبه در واکنش به بیانیه ۸ مادهای نشست پکن درباره آشتی ملی فلسطین اعلام کرد که هر توافقی که به طور صریح یا تلویحی رژیم اسرائیل را به رسمیت بشناسد مردود است.
جنبش جهاد اسلامی اظهار داشت آنچه به عنوان بیانیه پایانی نشست پکن درباره آشتی ملی فلسطین در رسانهها منتشر شده است، دقیق نیست و نادرست است. این جنبش افزود: ما موافق توافقی نیستیم که با گنجاندن قطعنامههای بینالمللی در آن منجر به رسمیت شناختن رژیم غاصب صهیونیستی شود.
جهاد اسلامی در ادامه خواستار تشکیل یک کمیته اضطراری یا دولت اضطراری برای مقابله با جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی شد که طرحهایی برای نابودی آرمان فلسطین دارد.
گروههای فلسطینی در بیانیه پایانی نشست خود در چین بر متحد کردن تلاشها جهت مقابله با تجاوزات و اشغالگری صهیونیستها و همچنین تشکیل دولت موقت وفاق ملی تاکید کردند.
بیانیه ۸ مادهای نشست پکن درباره آشتی ملی فلسطین
۱- اتحاد تلاشهای ملی برای مقابله با تجاوزات صهیونیستها و توقف جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر و گلههای شهرکنشینان که با حمایت و مشارکت آمریکا علیه مردم فلسطین انجام میشود، مقاومت در برابر تلاشهای دشمن برای آوارگی ملت ما از سرزمین خود، مجبور کردن رژیم صهیونیستی به پایان دادن به اشغالگری در نوار غزه و سایر اراضی اشغالی فلسطین، تعهد به وحدت اراضی فلسطین از جمله کرانه باختری، قدس و نوار غزه.
۲- گروههای فلسطینی از رای دیوان بینالمللی دادگستری که غیرقانونی بودن حضور، اشغالگری و شهرک سازی اسرائیلیها در سرزمین فلسطین و لزوم پایان دادن سریع به این روند را تایید میکند، استقبال میکنند.
۳- بر اساس توافق وفاق ملی که در تاریخ ۵ مه ۲۰۱۱ در قاهره و ۱۰ اکتبر ۲۰۲۲ در الجزایر به امضا رسید، توافقهای مربوط به پایان دادن به اختلافات به کمک کشورهای برادر مصر و الجزایر و کشورهای دوست جمهوری خلق چین و فدراسیون روسیه، به شکل زیر ادامه پیدا میکند:
– تعهد به تشکیل کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس طبق قطعنامههای مربوطه سازمان ملل به ویژه قطعنامههای ۱۸۱ و ۲۳۳۴ و تضمین حق بازگشت فلسطینیها بر اساس قطعنامه ۱۹۴.
– حق ملت فلسطین در مقاومت در برابر اشغالگری و پایان دادن به اشغالگری طبق قوانین بینالمللی و منشور سازمان ملل متحد و همچنین حق مردم فلسطین در تعیین سرنوشت خود و مبارزه برای رسیدن به این حق در تمام اشکال موجود.
– تشکیل دولت موقت وفاق ملی طبق توافق گروههای فلسطینی و بر اساس حکم رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و طبق قانون اساسی فلسطین، به طوری که دولت تشکیل شده، قدرت و اختیارات خود را بر همه اراضی فلسطین اعمال میکند که تاکیدی بر وحدت کرانه باختری، قدس و نوار غزه است؛ مشروط به اینکه این دولت اقدام به اتحاد همه موسسات فلسطینی در اراضی کشور فلسطین کرده و راه را برای بازسازی نوار غزه و برگزاری انتخابات عمومی تحت نظارت کمیته مرکزی انتخابات فلسطین در اسرع وقت، طبق قانون مصوب انتخابات هموار کند.
– تا اجرای گامهای عملی برای تشکیل شورای ملی جدید بر اساس قانون مصوب انتخابات و به منظور تعمیق مشارکت سیاسی در بر عهده گرفتن مسئولیت ملی و در راستای توسعه نهادهای سازمان آزادی بخش فلسطین، بر فعال کردن و منظم نمودن چارچوب رهبری موقت و واحد برای مشارکت در تصمیمات سیاسی، مطابق با آنچه که در سند توافق ملی فلسطین در ۴ مه ۲۰۱۱ ذکر شده است، توافق شد.
۴- مقاومت و شکست تلاشها برای آوارگی مردم فلسطین از سرزمین خود به ویژه در نوار غزه یا کرانه باختری و قدس، تاکید بر عدم مشروعیت شهرک سازی و توسعه شهرکسازی صهیونیستها طبق قطعنامههای شورای امنیت، مجمع عمومی سازمان ملل متحد و رای دیوان بین المللی دادگستری.
۵- تلاش برای رفع محاصره وحشیانه تحمیل شده بر مردم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری و ارائه کمکهای بشردوستانه و پزشکی به این مردم، بدون محدودیت و بیقید و شرط.
۶-حمایت از پایداری قهرمانانه ملت فلسطین و مقاومت شجاع آنها در برابر تجاوزات دشمن جنایتکار و بازسازی ویرانیهای ناشی از تجاوزات دشمن، حمایت از خانوادههای شهدا و مجروحان و همه کسانی که عناصر زندگی خود را در جنگ از دست دادهاند.
۷-مقابله با توطئههای رژیم اشغالگر و تجاوزات مستمر آن علیه مسجد الاقصی و مقاومت در برابر هرگونه آسیب رسیدن به این مکان مقدس و شهر قدس و همه مقدسات اسلامی و مسیحی آن.
۸-ادای احترام به شهدای ملت فلسطین و تاکید بر حمایت همه جانبه از اسرای قهرمان زن و مرد در زندانها و اردوگاههای رژیم اشغالگر که در معرض انواع شکنجهها و ظلم و ستم قرار دارند، و همچنین اولویت دادن به همه تلاشهای ممکن برای آزادسازی اسرای فلسطینی.
با توجه به این بیانیه، حاضران در نشست چین بر سر ساز و کار جمعی جهت اجرای مفاد این بیانیه در همه جوانب آن به توافق رسیدند و مقرر شد که نشست دبیران کل گروهها به عنوان نقطه شروعی برای کار فوری نیروهای ملی مشترک در نظر گرفته شود و همچنین قرار شد که دستور کار زمانی، برای اجرای این بیانیه تعیین گردد.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است