واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شایعه دخالت در انتخابات فدراسیون فوتبال

واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شایعه دخالت در انتخابات فدراسیون فوتبال



رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در خصوص برخی شایعات پیرامون دخالت در انتخابات فدراسیون فوتبال، توضیحاتی را ارائه داد.

  • راحتیران - استیکی سایت

به گزارش مجاهدت از مشرق، قرار است انتخابات فدراسیون فوتبال یازدهم اسفند سال جاری برگزار شود. مهدی تاج، امیر عابدینی و حیدر بهاروند کاندیداهایی هستند که در این انتخابات برای رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال تلاش می‌کنند. در چند وقت اخیر برخی تلاش کردند با شایعه‌سازی، زمینه را برای پیروزی کاندیدای مورد نظرشان فراهم کنند.‌ یکی از این شایعات، دخالت دولت و وزارت ورزش در این انتخابات بود.

الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در این خصوص گفت: با شناختی که از احمد دنیامالی دارم معتقدم وی شخصیتی مستقل، قوی و صاحب نظر است و تمام هم و غم او این است که انتخابات فدراسیون فوتبال به خوبی برگزار شود.

وی تصریح کرد: با توجه به همه مسائلی که از دیرباز در انتخابات فدراسیون فوتبال وجود داشته باید سعی کنیم این انتخابات به شکل آبرومندانه برگزار شود.

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید