واکنش کاربران به بیانات رهبر انقلاب/ وقتی مجری به سیاست‌ بالادستی باور ندارد، نتیجه می‌شود خسارت محض

واکنش کاربران به بیانات رهبر انقلاب/ وقتی مجری به سیاست‌ بالادستی باور ندارد، نتیجه می‌شود خسارت محض


گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس: سخنان مهم امروز رهبر انقلاب که بخشی از آن اشاره به فایل صوتی منتشر شده از ظریف در ایران اینترنشنال داشت، واکنش‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی را به دنبال داشته است.

رهبر انقلاب در بخش‌هایی از بیاناتشان تصریح کردند:

– البته از برخی مسئولین کشور هم این روزها حرف‌هایی شنیده شد که برای انسان مایه تعجب و مایه تأسف است.

– شنیدیم که رسانه‌های دشمن و مخالف جمهوری اسلامی هم پخش کرده‌اند. انسان متأسف می‌شود وقتی اینها را می‌شنود.

– برخی از این حرف‌ها تکرار حرف‌های آمریکاست. فرض کنید آمریکایی‌ها سال‌هاست از نفوذ جمهوری اسلامی به شدت ناراحت هستند. از شهید سلیمانی به خاطر این ناراحت بودند و به این خاطر ایشان را به شهادت رساندند.

– ما نباید حرفی بزنیم که این معنا را تداعی کند که داریم حرف آن‌ها را تکرار می‌کنیم چه درباره نیروی قدس چه شخص شهید سلیمانی.

– برنامه‌های کشور اعم از برنامه‌های نظامی و علمی و فرهنگی و دیپلماسی است و مجموعه این‌ها سیاست کشور را تشکیل می‌دهد. این که این بخش آن بخش را نفی کند اصلاً معنی ندارد و این خطای بزرگی است که از مسئول جمهوری اسلامی نباید سر بزند.

– انصافاً نیروی قدس بزرگ‌ترین عامل موثر در جلوگیری از دیپلماسی منفعل در غرب آسیاست.

– این نیرو،‌ سیاست جمهوری اسلامی را تحقق بخشید. غربی‌ها اصرار دارند که سیاست خارجه ایران زیر پرچم آن‌ها باشد. میل آنها این است چون سال‌ها اینطور بوده است. هم در اواخر قاجار هم در دوران پهلوی ایران تحت سیطره غرب بوده. انقلاب ایران را از سیطره آن‌ها خارج کرده و حالا تلاش می‌کنند که آن سیطره را برگردانند. لذا جمهوری اسلامی با چین ارتباط برقرار می‌کند آن‌ها ناراحت می‌شوند، با روسیه ارتباط برقرار می‌کند آن‌ها ناراحت می‌شوند.

– بنده موارد متعددی را سراغ دارم از کشورهای همسایه که مسئولان عالی‌رتبه‌شان می‌خواستند به ایران سفر کنند که آمریکایی‌ها مخالفت می‌کردند. ما نمی‌توانیم در مقابل خواست آن‌ها کوتاه بیاییم. باید پرتوان عمل کنیم.

– این را هم همه بدانند که سیاست خارجی در هیچ جای دنیا در وزارت خارجه تعیین نمی‌شود. در همه جای دنیا مجامع بالادستی و مسئولین عالی رتبه هستند که سیاست خارجی را تعیین می‌کنند. البته وزارتخارجه هم مشارکت دارد. لکن این‌گونه نیست که تصمیم‌گیری تابع وزارت خارجه باشد. وزارت خارجه مجری است.

– در کشور ما هم شورای‌عالی امنیت ملی است و همه حضور دارند،‌ تصمیم‌گیری می‌شود و وزارت خارجه به شیوه‌های خودش باید اجرا کند.

– مراقب دشمن‌‌شاد کردن هم باشیم. من امیدوارم همه مسئولین کشور که واقعا مایل هستند خدمت کنند به نظام جمهوری اسلامی و مردم‌شان ان‌شاء الله خدا توفیق دهد بتوانند به بهترین وجه انجام دهد.

 

بخشی از واکنش‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی در ادامه آمده است.

علی سیستانی
آقای ظریف این جمله رو روزی ۱۰۰ بار تکرار کن: «نیروی قدس، بزرگترین عامل موثر در جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در منطقه غرب آسیاست»

 

آسید پویان حسین پور
وقتی از #خطای_بزرگ ظریف حرف می‌زنیم، نه فقط از یک مصاحبه‌ی بی‌منطق که از اعتماد بی‌حساب و کتاب به آمریکا و هل دادن کشور به سمت وابستگی و وادادگی به نظام سلطه حرف می‌زنیم.. چنین فردی صلاحیت ادامه کار در دستگاه دیپلماسی را ندارد!

 

 

محمد شیروانی
ظریف از شهید سلیمانی ناراحت بود، از رابطه ما با چین و روسیه ناراحت بود، از سپاه قدس ناراحت بود؛ درست عین آمریکا!

 

محمد امین میرزایی
‏وقتی میگین رهبری گفته «سیاست خارجه دست وزارتخارجه نیست،دست مجامع بالادستی است»،چرا نمیگید منظور از مجامع شورایعالی امنیت ملیه که رئیسش روحانی است! چرا نمیگید رهبری قبلتر گفته «شروط رهبری درباره برجام اجرا نشد» و نمیگید ظریف به رهبری گفته «مانتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم»

 

آدم
-دشمن شاد کن نباشید
-تکرار کننده حرفای آمریکا نباشید
-وانمود نکنید به اینکه هیچ‌کاره‌اید!
«توصیف کنایه‌ای ظریف در جملات رهبری»

 

امیر حسین ثابتی
مهمترین پیامی که از سخنان رهبر معظم انقلاب می شد فهمید این بود که اگر کسی در جایگاه یک وزارتخانه، حرف دشمن را تکرار می کند حتما صلاحیت قرار گرفتن در جایگاه بالاتر و اداره یک کشور را ندارد.

 

سیده زهرا عبداللهی
اونایی که از #فایل_صوتی_ظریف دفاع میکردین نکنه مرحله بعدی تقابل با رهبریه؟ آب صابون بیاریم یا قراره امتیاز همه مرحله‌ها رو کسب کنین؟

 

 

محمد پاداش
زندگی ظریف از امروز به دو قسمت تقسیم شد:
ظریف قبل از سخنرانی رهبری
ظریف بعد از سخنرانی رهبری

 

آقوی ایمنی
اصلاح طلبا میگن دیدید روحانی و ظریف هیچ کاره هستن و… یاد آوری میکنم که سیاست گذاری وزارت خارجه در شورای عالی امنیت ملی ای اتفاق میوفته که اعضا دولت سهم زیادی ازش دارن.

 

سید یاسر جبرائیلی
وقتی مجری به سیاست‌های بالادستی نظام باور نداشته باشد و بلکه در نقطه مقابل این سیاست‌ها قرار گیرد و سخن دشمن را تکرار کند، نتیجه عملکرد او می‌شود #خسارت_محض.

 

سیده راضیه حسینی
اصل مذاکره و شرایط رسیدن به توافق رو مسئولان عالیرتبه نظام تعیین کردن؛ مهمترینش «شروط نه‌گانه رهبری» برای برجام بود. اما تیم مذاکره‌کننده و ظریف حتی نتونستن «مجری» خوبی برای این سیاست‌های کلان باشن و یه توافق با باگ‌های متعدد رو امضا کردن. یه مجری ضعیف با یک عالم ادعا 🙂

 

انتهای پیام/





منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید