به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر در کشور در پایان جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد درخواست تعطیلی دو هفتهای گفت: تعطیل کردن نیاز به مقدمات و برنامه ریزی و اقناع و همراه سازی مسئولان و مردم دارد.
رحمانی فضلی گفت: اگر این روند به صورت دقیق برنامه ریزی نشود، چه بسا نتوانیم به هدف مورد نظر برسیم. باید برای این موضوعات اقناع صورت گیرد و مقرر شد نسبت به این موضوع مطالعه دقیقتری انجام شود و این موضوع را در ستاد مورد بررسی قرار دهیم.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با بیماری کرونا اظهار داشت: یک سال و نیم است که تحت فشار شرایط کرونایی و سه سال و نیم تحت فشار تحریم هستیم که مشکلات و سختیهای ناشی از آنها به گونه ای است که هرگونه اقدامی باید کاملا هوشمندانه، دقیق و هدفمند صورت بگیرد.
رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: تعطیلات به عنوان یکی از راه های اقدام و اثرگذاری است اما انجام این کار نیاز به مقدمات، تمهیدات، برنامهریزی، اقناع سازی و همراه سازی همه مسوولان و به ویژه همراهی مردم را می خواهد.
وی ادامه داد: با خدمات کادر درمان را قدردانی و احترام کنیم. موضوعی که مورد تائید اغلب بخش ها بود، این است که با توجه به اینکه نوع جرایم با نوع تخلفات هماهنگی ندارد و کم است، باید به نوعی تصمیم گیری شود که اثرگذاری جرایم افزایش یابد و مقرر شد اصناف و بخش های مختلف پیشنهادات خود را مطرح کنند.
رحمانی فضلی در مورد مشکلات دارو بیان داشت: در این زمینه مقرر شد چه از نظر محیط اماکن درمانی، دارو و امکانات مادی و مالی خود آقای نمکی بازنگری و بررسی دقیق داشته باشند که این هم در داخل ستاد مطرح می شود.
وزیر کشور تصریح کرد: یکی از نکات مهم در کنار رعایت دستورالعل ها، واکسیناسیون عمومی است و مقرر شد در این امر تسریع شود. از هفته آینده تولید واکسن ایرانی افزایش می یابد و به بیش از یک میلیون دوز در هفته می رسد. وزارت بهداشت برای تزریق روزی ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار واکسن آماده است.
وی بیان داشت: واکسیناسیون مانع ابتلا نمیشود هرچند ابتلا را سبکتر میکند اما اگر کسی بیماری زمینهای داشته باشد و مبتلا باشد حتی اگر واکسن زده باشد امکان اینکه جانش را از دست بدهد وجود دارد.
رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: تلقی غلط روئین تن شدن با واکسن را کنار بگذاریم و همه کسانی که واکسن زدهاند شرایط را عادی ندانند و پروتکلها را رعایت کنند. در خصوص محرم کمیته امنیتی انتظامی تصمیمات بسیار خوبی گرفتهاند. پروتکلهای پیشنهادی وزارت بهداشت تصویب شده است به همه جوامع مذهبی و مساجد ابلاغ کردیم و سازمان تبلیغات متولی و مسئول رعایت این پروتکلها است که عمدتا در فضای باز و با تعداد کمتری است.
انتهای پیام/
منبع خبر