به گزارش مجاهدت از گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «اسماعیل ماهینی» یکی از رزمندگان بوشهری و از شاگردان شهید مصطفی چمران در ستاد جنگهای نامنظم، در گفتوگویی اظهار داشت: دشمن باید بداند ملت ایران برای به ثمر نشستن انقلاب اسلامی خونها و جانهای زیادی تقدیم کرده است و با ایجاد برخی مشکلات اقتصادی، تنگناها، تحریمها، توطئهها و اغتشاشها برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی راه به جایی نخواهد برد.
وی که در سن ۲۸ سالگی به جبهههای حق علیه باطل اعزام شده است، افزود: در روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی دشمنی که تاب به ثمر نشستن این انقلاب را نداشت، بر آن شد تا با استفاده از توان قدرتهای شرق و غرب و کشورهای مرتجع منطقه، در قالب جنگی سخت، تمام دنیا را مقابل ایران اسلامی قرار دهد؛ در آن زمان بود که به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، تمام دلسوزان نظام، اسلام و آرمانهای انقلاب اسلامی پای در عرصه نبرد و دفاع از وطن گذاشتند.
پیروی از ولیفقیه و توکل برخدا زمینهساز پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس
این رزمنده دفاع مقدس گفت: گروهی از رزمندگان داوطلب پس از آغاز جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹، به گِرد شهید چمران جمع شدند و او با تربیت و سازماندهی آنها، ستاد جنگهای نامنظم را در اهواز تشکیل داد و این گروه کمکم منسجم شد و خدمات زیادی انجام داد.
وی ادامه داد: در مقابل ابزار نظامی پیچیده و بیشمار دشمن، این توکل بر خدا و خاندان اهلبیت (ع) و پیروی از امام زمان (عج) خویش بود که باعث شد ملت ایران پیروز میدان باشند.
ماهینی درباره حضور خود در جنگهای نامنظم، گفت: با توجه به حضور موثر رزمندگان بوشهری در جنگهای نامنظم، تلاش خود را به کار گرفتم که عضو ستاد جنگهای نامنظم شوم و حدود ۱۳ تا ۱۴ ماه در رکاب شهید چمران به مصاف دشمن رفتم.
وی که اینروزها گَرد سفید روزگار بر موهایش نشسته است، تصریح کرد: فعالیتم تا زمان شهادت دکتر چمران ادامه داشت و بعد از آن که ستاد جنگهای نامنظم با سپاه ادغام شد، مدتی با سپاه در جبهههای دفاع مقدس همکاری کردم.
ماهینی درباره ارادت شهید چمران به رزمندگان بوشهری در ستاد جنگهای نامنظم گفت: رزمندگان بوشهری در ستاد جنگهای نامنظم بسیار خوب عمل کرده بودند؛ بهنحوی که ماموریتهای زیادی را شهید چمران به بوشهریها واگذار میکرد؛ زیرا از نظر آن شهید بزرگوار، بچههای بوشهر بهخوبی از پس ماموریتها برمیآمدند.
به گفته ماهینی، بوشهریها صبر، استقامت و شجاعت پنهانی دارند که علنی نمیکنند؛ اما در میدان عمل این ویژگیها را بهخوبی بهنمایش میگذارند.
او با بیان اینکه بوشهریها این قدر خوب عمل کرده بودند که خط داشتند، گفت: بیش از ۵۰۰ رزمنده بوشهری در ستاد جنگهای نامنظم حضور داشتند که بیشتر آنها از بوشهر، دشتستان، گناوه و دیر بودند.
وی یادآور شد: رزمندگان اسلام در جنگهای نامنظم با حرکتهای ایذایی و ایجاد رعب و وحشت به نبرد با عراقیها میپرداختند و خود را به آنها نشان میدادند تا دشمن تصور کند که حریف در تمام منطقه نیرو دارد و به مرزهای کشور نزدیک نشود.
پاسداری از خاک، ناموس و دین مهمترین هدف رزمندگان اسلام
ماهینی با بیان اینکه هدف حضور پیر و جوان در جبهههای نبرد حق علیه باطل، پاسداری از خاک، ناموس و دین بود، گفت: کسانی که با عشق به اهلبیت و امام راحل، ایثار، حماسه، شجاعت و رشادت در هشت سال دفاع مقدس پا به میدان گذاشتند و حماسه آفریدند، جز به شهادت به چیز دیگری فکر نمیکردند.
وی با اشاره به نقش رهبری در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: امام راحل محور اصلی برای روحیه رزمندگان بود و هر زمانی که امام اعلام نیرو میکرد مردم سراسیمه خود را به محلهای ثبتنام میرساندند و به جبههها اعزام میشدند و سخنان بنیانگذار انقلاب اسلامی برای تمام مردم امیدوارکننده بود.
این رزمنده جنگهای نامنظم گفت: حقیقت این است که مدیریت امام خمینی (ره) بر کل انقلاب اسلامی و از جمله بر دفاع مقدس نشأتگرفته از همان ولایت تشریعی خدا بود.
وی تاکید کرد: مدیریت جنگ، فرماندهی کل قوا بهمعنای واقعی به دست امام و هدایتها و دستورات ایشان انجام میشد.
امروز ملت ایران در جهاد اکبر قرار دارد
این رزمنده دوران دفاع مقدس افزود: امروز جهاد اصغر به پایان رسیده و با توجه به تهاجم فرهنگی دشمن، جهاد اکبر آغاز شده و زمان آن رسیده که بار دیگر خاطرات خون و عشق را مرور کنیم و باید هوشیارانه در مقابل دسیسههای دشمن قرار بگیریم.
مراقب باشیم راه را گم نکنیم
به گفته ماهینی آنچه ملت ایران امروز باید به آن توجه داشته باشند، این است در شرایطی که دشمن در حال گل آلود کردن شرایط و وارونه جلوه دادن واقعیتهای جامعه است، مراقب باشیم با تقویت بصیرت خود راه را گم نکنیم.
وی با اشاره به حضور مشتاقانه جوانان برای دفاع از حرم اهلبیت (ع)، ادامه داد: امروز دشمن باید بداند عزم و اراده قلبی ملت ایران بهویژه جوانان این سرزمین نسبت به انقلاب اسلامی تغییر نکرده است و حضور جوانان برای دفاع از حرم گواهی بر این مدعاست.
ماهینی تاکید کرد: حضور جوانان ایرانی در مقابل داعش نشان داد دفاع از اسلام بهعنوان یک آرمان در جامعه اسلامی مطرح است و یک پیرمرد ۷۰ ساله و یک جوان ۱۸ ساله، همه و همه خود را سرباز امام زمان (عج) میدانند.
وی با اشاره به برخی اغتشاشها و توطئههای دشمن، گفت: مردم امروز نیز باید با بصیرت حق و باطل را بشناسند و مسیر خود را از دشمن جدا کنند.
ماهینی اظهار داشت: دشمن در آن شرایطی که دست ما خالی بود و هیچچیزی نداشتیم، از ما شکست خورد، امروز که ما به دانش و فناوری رسیدیم، بهطور یقین از پس ایران و ایرانی برنخواهد آمد.
وی خاطرنشان کرد: دشمن باید بداند اگر امروز هم تعدی به خاک این وطن داشته باشد، باز هم پیر و جوان این سرزمین در کنار هم قرار میگیرند و از انقلاب اسلامی و وطن دفاع میکنند و گذر زمان و برخی مشکلات ذرهای بر عزم و اراده ملت ایران در دفاع از انقلاب خود تاثیرگذار نبوده است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ 113
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است