پیام تبریک مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری به مناسبت هفته دولت

پیام تبریک مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری به مناسبت هفته دولت


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از مازندران، «علی باقری جامخانه» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری با صدور پیامی، فرا رسیدن ماه ربیع الاول و هفته دولت را تبریک گفت.

در این پیام آمده هست:
در تقویم ملی ما، نخستین هفته‌ی شهریورماه به نام «هفته‌ی دولت» و روز چهارم شهریورماه، با عنوان «روز کارمند» نامگذاری شده هست. این تاریخ، یادآور شهادت فرزندان پاک نهاد انقلاب و اسوه‌های مجاهد دولت، شهیدان والامقام «رجایی» و «باهنر» هست و چه نیکوست که نام و خاطره‌ی این شهیدان خدمتگزار، به‌نام هفته‌ی دولت پیوند خورده تا در عرصه‌ی مدیریت نظام جمهوری اسلامی به‌عنوان الگویی شایسته و سرمشقی ماندگار برای خادمین ملت باشند.

این روز یادآور ارزش نهادن به مجاهدات قشر عظیمی از جامعه و انسان‌های شایسته و با فضیلتی هست که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند هست و در نظام جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی اداره امور کشور را برعهده دارند. به‌یقین، توفیق هر دولتی در اداره‌ی هرچه بهتر امور کشور، به بهره‌وری، تخصص، تعهد کاری و اخلاق حرفه‌ای نیروی انسانی آن سازمان وابسته هست. بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهاد‌ها و سازمان‌ها زمینه ساز توسعه و پیشرفت هست و در مجموعه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری نیز، مسئولیت‌های خطیری به عهده کارمندان و حافظان خدوم، پرتلاش و ایثارگر منابع طبیعی هست و یقیناً هیچ کوششی در جهت حفظ و حراست از این مواهب الهی در کنار ایجاد رضایت در ارباب‌رجوع بدون همت و همراهی این عزیزان به ثمر نخواهد رسید.

این مطلب را از دست ندهید :  محبی به جای جهانبخش عذرخواهی کرد!

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن ماه سراسر شادی و پر برکت ربیع الاول، روز پر منزلت کارمند را به کلیه همکاران عزیز و محترم خود در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری و شهرستان‌های تابعه تبریک عرض کرده و از خداوند سبحان برای یکایک این عزیزان زحمت کش، موفقیت و سعادت روزافزون مسئلت می‌کنم.

علی باقری جامخانه

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

پیام تبریک مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری به مناسبت هفته دولت

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید