چاپ ۳۵۲ کتاب به نام ۳۰ هزار شهید محلات/ ارائه پیشنهاد برای نام‌گذاری خیابان‌ها به نام شهدا

چاپ ۳۵۲ کتاب به نام ۳۰ هزار شهید محلات/ ارائه پیشنهاد برای نام‌گذاری خیابان‌ها به نام شهدا


چاپ ۳۵۲ کتاب به نام ۳۰ هزار شهید محلات/ ارائه پیشنهاد برای نام گذاری خیابان‌ها به نام شهدارضا جلالی مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس در خصوص اقدامات انجام شده در امور ایثارگران اظهار داشت: تهران از ظرفیت ۳۰ هزار شهید برخوردار است که در اینباره سپاه و بنیاد شهید زحمات زیادی را متقبل می‎شوند و شاید به خاطر ماموریت‌های چند بعدی نتوانند بر ابعاد مختلف شهدا تمرکز کنند از این رو با توجه به تجربیاتی که در برگزاری کنگره‌ها مختلف و در دانشگاه شهید بهشتی و کنگره ۳۶ هزار شهید استان تهران داشتم احساس کردم باید به دنبال سرگذشت پژوهی و سبک زندگی شهدا برویم.

وی افزود: تاکنون به ازای ۳۵۲ محله ۳۵۲ کتاب و یادواره تولید و برگزار شده است. این کتاب‌ها شامل وصیتنامه، خاطره و زندگینامه شهدا به صورت مختصر است که تا امروز کار جمع آوری اطلاعات ۲۷ هزار شهید را جمع آوری کردیم و کار سه هزار شهید مانده است.

جلالی تصریح کرد: شهرداری، ۲۲ منطقه ۱۲۳ ناحیه و ۳۵۲ محله دارد که با سیاست محله محوری یادواره محلات را برگزار کردیم. اطلس شهدای محلات در حال تکمیل است و در انتظار چاپ آن هستیم. همچنین کار سرگذشت پژوهی آزادگان را در دست کار داریم.

مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران با اشاره به ۱۷ اولویت این اداره و مهمترین آن عنوان کرد: از زمان تشکیل اداره کل امور ایثارگران در شهرداری تهران به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و برگزاری یادواره‌ها وظایفی را تعیین و تبیین کرده است. مورد مهم دیگر بحث معیشتی ایثارگران شاغل در شهرداری است، ما در سازمان شهرداری تهران ۱۷۱ شهید انقلاب اسلامی و دفاع مقدس داریم، ۱ شهید مدافع حرم، ۴۳ شهید خدمت آتش نشان، ۱۰۹۸ جانباز، ۵۱ آزاده، ۲۱۰۰ رزمنده داریم و ۱۰۷۵ فرزند شهید نیز پدرانشان در شهرداری بودند.

وی به حمایت از سازمان‎های مردم نهاد ایثارگری و ساخت تندیس شهدا اشاره کرد و گفت: تندیسی از شهید صارمی در پاسداشت شهدای خبرنگار را در روز خبرنگار در مقابل خبرگزاری ایرنا نصب کردیم، همچنین قرار است تندیسی از جانبازان شیمیایی را مقابل بیمارستان ساسان نصب کنیم. نماد‌های سمبولیک و آثار به جای مانده از دفاع مقدس در تهران مثل موشک باران جای نمایی شود برای مثال ایستگاه اتوبوسی که در زمان جنگ مورد هدف موشک‌های صدام قرار گرفته تعیین شده تا به عنوان سمبولی نشانه گذاری شود. برای یکی از شهدای آتشنشان به نام امید عباسی تندیسی قرار است ساخته و جای گذاری شود.

جلالی به مهمترین برنامه‌های پش رو اشاره کرد و بیان داشت: تکمیل کتاب شهدای محلات و تشکیل بانک اطلاعات و طراحی اپلیکیشن ویکی شاهد یا ایثارگر از دیگر برنامه‌های ماست تا بتوان از کلیه آثار مربوط به شهدا استفاده کرد.

وی در پایان درخواست کرد: یکی از کار‌های ما ارائه پیشنهاد برای نام‌گذاری خیابان‌ها و معابر به نام شهداست که از اهالی رسانه می‌خواهیم در این امر به ما کمک کرده و پیشنهادات خود را ارائه دهند.

انتهای پیام/ ۱۴۱



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید