چمران: مبارزه ما تا سقوط اسرائیل ادامه خواهد داشت

چمران: مبارزه ما تا سقوط اسرائیل ادامه خواهد داشت


به گزارش مجاهدت از گروه حماسه دفاع‌پرس، مراسم یادبود شهید سید حسن نصرالله با عنوان «آغاز نصرالله» با مشارکت بنیاد شهید چمران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در خانه موزه شهید چمران برگزار شد. 

در این برنامه مهدی چمران، پرویز سروری، محمد آخوندی، مهدی بابایی، مهدی پیرهادی، سید احمد علوی، حبیب کاشانی، نرجس سلیمانی، نرگس معدنی‌پور، سوده نجفی و زهرا شمس احسان اعضای شورای اسلامی شهر تهران، مهرداد باقری پبدنی رییس سازمان فرهنگی هنری، مریم اردبیلی مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران، مهدی مذهبی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، مهدی فیروزان داماد امام موسی صدر و فعال فرهنگی، وحیدرضا انارکی شهردار منطقه ۱۲، فاطمه تنهایی شهردار منطقه ۸، مصطفی زیبایی‌نژاد مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران و جمعی از چهره‌های فرهنگی حضور داشتند. 

ابوحارث: سیاست در مکتب سید حسن یعنی اخلاق
در آغاز این مراسم ابوحارث از مسئولان دفتر نمایندگی حزب‌الله لبنان در ایران ضمن تبریک و تسلیت شهادت سید حسن نصرالله گفت: فکرش را نمی‌کردم که روزی در مراسم یادبود سید سخنرانی کنم. عقلم در یک سمت و دلم در سمت دیگری هست. ما در مدرسه حضرت زینب (س) درس آموخته‌ایم و شعار ایشان ما رایت الا جمیلا هست. در راه خدا هر اتفاقی که بیفتد برای ما جز زیبایی نیست. 

وی با بیان اینکه سید حسن نصرالله از کودکی عاشق امام موسی صدر و شهید چمران بوده هست، افزود: ایشان در کودکی عکسی از امام موسی صدر را در مغازه کوچک پدرش نصب کرده بود که جمله‌ای در کنار آن نوشته شده بود که معنای فارسی آن «فریاد دائمی بر چهره طاغی‌ها» هست.

ابوحارث با اشاره به زندگینامه شهید سید حسن نصرالله ادامه داد: ایشان در ۱۶ سالگی برای تحصیلات حوزوی به نجف اشرف رفت و شهید سید محمدباقر صدر و شهید سید عباس موسوی از استادان ایشان بودند. بعد از چند سال به لبنان بازگشت و در سال ۱۹۸۲ همراه با سید عباس موسوی حزب‌الله را با دستور امام خمینی (ره) راه‌اندازی کردند. در سال ۱۹۹۲ با شهادت سید عباس موسوی ایشان به عنوان دبیر کل حزب‌الله لبنان انتخاب شد. 

وی اضافه کرد: ویژگی اصلی سید از نظر من اطاعت از رهبری بود. هر وقت دستوری می‌گرفت نظر شخصی‌اش را دخیل نمی‌کرد و فقط تکلیف شرعی‌اش را ادا می‌کرد. ویژگی دیگر ایشان رعایت اخلاق سیاسی بود. در لبنان سیاست برای خیلی‌ها یعنی دروغ و نفاق، ولی سیاست در مکتب سید حسن یعنی اخلاق. به همین دلیل الان فقط شیعیان عزادار ایشان نیستند و همه گروه‌های مذهبی و دینی به او علاقه دارند. حتی صهیونیست‌ها می‌گویند ما حرف سید حسن را بیشتر از مسئولان اسرائیلی باور داریم. 

ابوحارث در پایان گفت: سید به طور مستقیم با تک‌تک رزمندگان حزب‌الله در ارتباط بود و حتی مشکلات شخصی و خانوادگی آنها را شخصا پیگیری می‌کرد. در جنگ نهایی با رژیم غاصب انشالله ارتش ۲۰ میلیونی که امام خمینی (ره) وعده آن را دادند، به سمت آزادسازی قدس حرکت خواهند کرد. 

فیروزان: امید به پیروزی امروز قطعی هست
مهدی فیروزان داماد امام موسی صدر و فعال فرهنگی سخنران بعدی مراسم بود که سخنان خود را با مرور تاریخ آغاز کرد و گفت: در خلا قدرت در سرزمین فلسطین پس از انحلال عثمانی، دولت پلید انگلیس یهودی‌ها را به این منطقه فرستاد و کم‌کم اسرائیل را تاسیس کردند. امام موسی صدر تعبیری دارند که می‌گویند اسرائیل یک دولت غاصب نیست، یک مجموعه کیانی هست که با کیان امروز ما در تضاد هست. در اقتصاد، سیاست، فرهنگ و… با دشمنی روبه‌رو هستیم که همه این ابعاد را هدف گرفته هست. 

وی با بیان خاطراتی از دیدار با سید حسن نصرالله عنوان کرد: ما در نوروز معمولا به لبنان می‌رفتیم و بیشتر اوقات به همراه خانواده دیداری هم با سید حسن نصرالله داشتیم. یک بار صحبت از حملات فرهنگی اسرائیل بود و سید درباره علاقه‌مندی‌هایش در حوزه کتاب صحبت کرد. ایشان گفتند آثار مکتوب و صوتی امام موسی را همیشه مرور می‌کنند تا با تاریخ مقاومت مانوس باشند. مقاومت فقط محدود به مسائل نظامی نیست و در ابعاد فرهنگی و رسانه‌ای هم باید یک جامعه مقاوم داشته باشیم. به عنوان مثال المنار رسانه‌ای هست که به بسیاری از نقاط جهان راه پیدا کرده هست. 

فیروزان در پایان گفت: امید به پیروزی امروز قطعی هست و اصلا قابل مقایسه با اوایل شکل‌گیری مقاومت نیست. در جامعه مقاوم نیاز بود که طلایه‌داران راه را بسازند تا پیروان عبور کنند. امیدوارم هر چه زودتر شاهد پیروزی‌های درخشان‌تر در جبهه مقاومت باشیم.

سلیمانی: جبهه‌های استوار مقاومت امروز از سواحل مدیترانه تا اقیانوس هند گسترده شده
در ادامه نرجس سلیمانی دختر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: شهدا در قهقهه مستانه‌شان عند ربهم یرزقون‌اند. حاج قاسم یک جمله دارند که شرط شهید شدن شهید بودن هست. شهید سید حسن نصرالله هم از این قبیل افراد بودند و تمام عمرشان را در راه خدا جهاد کردند. ایشان مومنی صادق و مجاهد فی سبیل‌الله بودند و جان خود را در این راه فدا کردند. جبهه‌های استوار مقاومت امروز از سواحل مدیترانه تا اقیانوس هند گسترده شده و این ثمره تلاش‌های افرادی مانند شهید چمران هست که قلب‌ها را به مقاومت و ارزش‌ها جذب می‌کرد و افتخار داریم امشب در منزل ایشان باشیم. 

وی افزود: امروز جهان‌بینی چمران و سلیمانی و نصرالله که در محضر امام و رهبری پرورش یافته بودند، محدود به مرز‌ها نیست و در حیات طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی، علاوه بر ایران مجاهدانی از عراق، سوریه، یمن، لبنان و… در راه مقاومت جهاد می‌کنند. انشالله به برکت خون شهدای مقاومت نمازمان را در مسجدالاقصی اقامه کنیم و دست به دست هم دهیم تا با از بین بردن رژیم خبیث و کودک‌کش صهیونیستی جهانی عاری از ظلم و ستم و خشونت داشته باشیم. 

چمران: مبارزه ما تا سقوط اسرائیل ادامه خواهد داشت
مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران آخرین سخنران این مراسم بود که ضمن تبریک و تسلیت شهادت سید حسن نصرالله عنوان کرد: امیدواریم همان گونه که سید حسن حزب‌الله را از یاد شهیدش سید عباس موسوی گرفت و این‌گونه پرقدرت تحویل داد، رهبر قدرتمند دیگری جایگزین ایشان شود و نشان دهد حزب‌الله زنده هست. انشالله شاهد پیروزی‌های پیاپی جبهه مقاومت بر رژیم خونخوار صهیونیستی باشیم. 

وی با اشاره به حمله موشکی ایران به خاک رژیم صهیونیستی اظهار کرد: از عزیزان نیرو‌های مسلح به ویژه سپاه پاسداران تشکر می‌کنم که توانستند قلب تلاویو را هدف قرار دهند و آن را در هم بکوبند. مبارزه ما تا سقوط اسرائیل ادامه خواهد داشت، چون اگر ما مبارزه نکنیم آنها این کار را خواهند کرد. نقشه شوم آنها اسرائیل از نیل تا فرات بوده هست و این حق طبیعی جمهوری اسلامی ایران هست که در پاسخ به جنایات و ترور‌های اسرائیل انتقام بگیرد. 

چمران تصریح کرد: در شرایطی که رژیم کودک‌کش مشغول قتل عام و نسل‌کشی در غزه هست، آمریکا به او حق می‌دهد و این موضع‌گیری را هیچ کس نمی‌پسندد. حتی دانشجویان آمریکایی هم علیه این اقدامات تظاهرات می‌کنند و در اروپا هم اعتراضات گسترده‌ای به رژیم صهیونیستی وجود دارد. به بهای خون پاک شهدای مقاومت و به لطف خداوند قطعا پیروزی مسلمانان و آزادی‌خواهان نزدیک و نزدیک‌تر خواهد شد. ما به امید فرج حضرت ولی‌عصر (عج) هستیم که انتقام همه خون‌های ریخته‌شده را بگیرند و در مسجدالاقصی نماز بخوانیم. انشالله شاهد خواهیم بود که مقام معظم رهبری روزی فرمان بدهند که همه به سمت آزادی قدس حرکت کنیم. 

وی در پایان به بیان خاطره‌ای از شهید سید حسن نصرالله پرداخت و گفت: ایشان متولد یکی از روستا‌های جنوب لبنان به نام بازوریه بودند که در شرق صور واقع شده هست. خودشان می‌فرمودند حدود ۱۸ سالگی طی حکمی از سوی شهید دکتر چمران به عنوان فرمانده روستای بازوریه منصوب می‌شوند. ایشان گفتند من به دکتر چمران گفتم من خیلی برای این مسئولیت جوان هستم و ایشان پاسخ دادند من جوانان شجاع را دوست دارم. این شجاعت را شهید چمران در ایشان دیده بودند و در نهایت هم سید با رشادت جان خود را در راه اسلام فدا کردند. 

شعرخوانی محمد رسولی، مدیحه‌سرایی ابوذر بیوکافی و اجرای گروه سرود محراب از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

انتهای پیام/۹۵۵

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید