به گزارش مجاهدت از گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «سید فردین تقیزاده» مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آئین اختتامیه طرح ملی «ضیافت ایثار» در مشهد مقدس در سخنانی با اشاره به پایان اولین طرح ملی ضیافت ایثار در بخش خواهران اظهار داشت: برگزاری طرح ملی «ضیافت ایثار» (اولین دوره بصیرت افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای سراسر کشور) باعث شد تا برای دانشجویان شاهد و ایثارگر فرصتی ایجاد شود که زندگی جمعی کوتاهی را کنار یکدیگر تجریه کنند.
وی در این آئین که با حضور «محمدعلی زلفیگل» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همراه بود، افزود: حضور دانشجویان در این طرح با همدلی و تعاملی که با یکدیگر داشتند، باعث شد که خود را در عرصه جامعه تنها احساس نکنند و بدانند که افراد دیگری نیز هستند که شرایط سختتری را تحمل میکنند و این مسئله به ایجاد همدلی بین دانشجویان کمک بسزایی کرد.
تقیزاده ادامه داد: دانشجویان در این فضای ایجاد شده احساس امنیت میکردند تا بتوانند حرفهای ناگفتهای که شاید در جامعه نمیتوانند عنوان کنند را به زبان آورده و تا حدودی آلام خود را کاهش دهند.
مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم بیان کرد: برگزاری اردوهای دانشجویان شاهد و ایثارگر میتواند به همدلی، همبستگی و ایجاد قوت قلب برای یکایک آنها کمک کند.
وی در ادامه یکی از اهداف طرح ملی ضیافت ایثار را ارائه نظام صحیح تفکر و دستیابی به معرفت دینی در چارچوب نیازهای روز اجتماعی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر عنوان کرد.
تقیزاده افزود: برگزاری کارگاهها نشان داد که در صورت توجه به این جامعه و رفع موانع ایجاد شده در مسیر تحصیل و زندگی آنها، میتوان به عزتمندی و هویتمداری این عزیزان کمک شایانی کرد و البته نتایج قابل توجهی نیز در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دبنال خواهد داشت.
وی بیان کرد: دانشجویان مشتاق بودند که زمان بیشتری را برای حضور در کارگاهها داشته باشند؛ اما با توجه به اینکه طول دوره برای خواهران هشت روز بود، ما نهایت استفاده را از زمان بردیم و توانستیم چهار کارگاه را با حضور اساتید مجرب برگزار کنیم.
مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم ادامه داد: خیلی خوشحال هستیم که توانستیم در بخش برادران بالغ بر ۳۰۰ دانشجو و در بخش خواهران بالغ بر ۳۵۰ نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر را از بیش از ۸۰ دانشگاه وابسته به وزارت علوم در کنار مضجع و بارگاه نورانی امام رضا (علیهالسلام) دور هم جمع شویم و دوره خوبی را برای آنها برگزار کنیم.
وی افزود: با توجه به کیفیت بالای کلاسها و کارگاههای آموزشی و رضایتمندی بالای دانشجویان شرکتکننده در کارگاههای طرح ملی «ضیافت ایثار»، قصد داریم در طول سال کارگاههایی را برای این دانشجویان در مناطق دهگانه کشور برگزار کنیم.
تقیزاده ادامه داد: در این خصوص لازم است از «محمدعلی زلفیگل» مقام عالی وزارت علوم (که خود از ایثارگران جنگ تحمیلی است) به دلیل حمایتهای ویژهای که از بخش شاهد و ایثار گر دارد و در مراسم اختتامیه این طرح شرکت کرده است، تشکر و قدردانی کنم.
مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم با بیان اینکه امسال طرح ملی ضیافت ایثار برای اولین بار در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد، افزود: نظرسنجیهای انجام شده از دانشجویان شرکتکننده از برنامههای اجرا شده در طرح ملی ضیافت ایثار از جمله زیارت حرم امام رضا (ع)، برنامه حرم و حرم شناسی، برنامههای تفریحی و ورزشی، کلاسهای آموزشی، کارگاهها، حضور در حلقههای معرفتی حاکی از رضایت و همچنین تکرار این برنامهها در سالهای آتی بود.
وی افزود: در این دوره دانشجویان در مسابقات ورزشی و فرهنگی شرکت کردند که از برندگان این مسابقات در پایان این مراسم تجلیل به عمل آمد.
تقیزاده افزود: برنامه ریزیهای انجام شده در این طرح به نحوی بود که دانشجویان هر روز برای اقامه نماز به حرم مطهر مشرف میشدند و در مراسمهای مختلف از جمله دعای کمیل و سایر برنامههای حرم مطهر شرکت کنند.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از اهداف برگزاری این طرح، استعدادیابی دانشجویان بود، تصریح کرد: برنامه داریم از دانشجویانی که در حوزههای گوناگون توانمند هستند در برنامههای بعدی استفاده کنیم و از آنها در دانشگاه محل تحصیل برای فعال کردن کانونهای ایثار استفاده کنیم.
«محمدجواد سلمانپور» معاون بورس و امور دانشجویان خارج از کشور و ضابط سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد از دیگر سخنرانان این مراسم بودند.
طرح ملی ضیافت ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر مخصوص دختران دانشجو از ۲۰ تا ۲۷ مرداد به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. این طرح مخصوص پسران شاهد و ایثارگر نیز در ابتدای مرداد امسال در مشهد برگزار شده بود.
انتهای پیام/ 118
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است