کامبیز دیرباز در قامت تک‌تیرانداز/ زندگی برترین شکارچی جنگ فیلم می‌شود + تصاویر

کامبیز دیرباز در قامت تک‌تیرانداز/ زندگی برترین شکارچی جنگ فیلم می‌شود + تصاویر


به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، «کامبیز دیرباز» به‌عنوان بازیگر فیلم «شکار شکارچی» معرفی شد. این فیلم به کارگردانی علی غفاری و تهیه‌کنندگی ابراهیم اصغری با نگاهی به حماسه برترین تک‌تیرانداز جنگ‌های معاصر و هشت سال دفاع مقدس «شهید عبدالرسول زرین» ساخته خواهد شد.

 

 

«عبدالرسول زرین» جزء نیروهای اصلی و بنیان‌گذاران لشکر امام حسین(ع) بود و در جبهه‌ها نقش منحصربه‌فردی را ایفا می‌کرد. او با رکورد بیش از ۳ هزار شلیک موفق و با به هلاکت رساندن نظامیان بعثی و چندین تک‌تیرانداز ماهر و فرمانده عراقی خود را به‌عنوان ماهرترین تک‌تیرانداز جهان در جنگ‌های معاصر ثبت کرده است. 

* ثبت تعداد شلیک‌های موفق در دفترچه

آمارها درباره میزان موفقیت شلیک‌های عبدالرسول زرین متفاوت است؛ برخی ۷۰۰ شلیک و برخی ۳۰۰۰ شلیک را نقل کرده‌اند. حتی به فرض صحت پایین‌ترین رقم یعنی ۷۰۰ شلیک، باز هم زرین را می‌توان برترین تک‌تیرانداز دهه‌های اخیر جهان دانست و سایر تک‌تیراندازان (همچون کریس کایل آمریکایی ملقب به «شیطان رمادی» با ۱۶۰ شلیک، اکثراً به غیرنظامیان) با فاصله زیادی نسبت به او قرار دارند.

این در حالی است که سردار سیداحمد موسوی فرمانده اطلاعات عملیات و گردان غواصان یونس لشکر امام حسین(ع) در دوران مقدس در خاطره‌ای از شهید زرین می‌گوید: «چند ماه قبل از شهادتش و قبل از عملیات والفجر ۴ از او پرسیدم، تعداد شلیک‌های موفق شما تا کنون چقدر بوده است و تا حالا چند نفر از دشمنان ما را به هلاکت رسانده‌ای؟ اول نمی‌خواست بگوید، ولی وقتی اصرار کردم (حدود ۶ تا ۷ ماه قبل از شهادت) ایشان گفت: «تا الان بالای ۲ هزار نفر در ذهنم هست و در دفترچه‌ام ثبت کرده‌ام»، که این تعداد قطعاً در چند ماه بعد و در عملیات‌های بعدی و بین عملیات‌ها در سنگر‌های کمین و تا لحظه شهادت ایشان بیشتر هم شده بود.»

* به هلاکت رساندن ۴۰ بعثی در یک روز

برادر شهید زرین درباره دلاوری‌های او می‌گوید: در عملیات والفجر۴ یک کمک (شهید علیرضا حیدری) داشت که برای ایشان خشاب پر می‌کرد. خود عبدالرسول می‌گفت که آن روز ۴۰ نفر از عراقی‌ها را زده است، این‌ها غیر از آنهایی بودند که زخمی شدند. 

 

 

عبدالرسول زرین متولد سال ۱۳۲۰ در روستایی حوالی شهرستان گچساران بود و پیش از جنگ تحمیلی، مغازه لباس‌فروشی نزدیک «مسجد باباعلی‌عسگر» اصفهان داشت. این مجاهد والامقام در اسفندماه سال ۱۳۶۲ و در جزیره مجنون و عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نائل آمد. شهید زرین از سلاح دراگانوف SVD (سیمونوف) استفاده می‌کرد.

 

 

او بارها در عملیات‌های مختلف جانباز شده بود و با اینکه نیمی از کارایی خود را از دست داده بود، اما به عشق جمهوری اسلامی و دفاع از وطن، هر بار پس از ترخیص باز هم به جبه‌های حق علیه باطل باز می‌‌گشت.

شهید زرین در بخشی از وصیت‌نامه‌اش آورده است: «ای مسئولان و ای کسانی که مسئولیت کارهای اجرایی در دست شماست! بدانید این کارها مسئولیت و تعهد است در قبال اسلام و خدای نکرده اگر هوای نفس بر شما غلبه کند به زمین می‌خورید، مثل بنی‌صدر و امثالهم و اگر با توکل بر خدا همه کارهای‌تان اعم از نفس کشیدن و خشم و غضب و دوستی‌تان و جنگ و جهاد و حرف زدن و اعمال‌تان برای او باشد، در دنیا و آخرت سربلند خواهید بود. که اگر مسئولان از روی هوای نفس خود کار کنند، به خون شهدا و مصدومین و مجروحین خیانت نموده‌اند و نه دنیا را دارند و نه آخرت.»

 

 

شهید خرازی پس از فتح سه تپه توسط زرین، به او لقب «گردان تک‌نفره» داده و درباره‌اش گفته بود: پس از شهادت زرین، برادران در بی‌سیم‌ها و رادیو دشمن شنیده بودند که می‌گفتند «صیاد خمینی» را زدیم!

 

 

* سه‌شبانه‌روز دوئل با یکی از بهترین تک‌تیراندازان عراق

شهید زرین درباره سوراخ‌شدن لاله گوشش چنین تعریف کرده است: سه روز دنبال تک‌تیرانداز عراقی بودم. از دستش به خاطر زدن حدود ۱۵ نفر از بچه‌ها عصبانی بودم. روز آخر که تیر به گوشم خورد، تک‌تیرانداز عراقی فکر کرد من یا کشته شدم یا منتقل به بیمارستان. سریع گوشم را بستم و برگشتم به همان‌ گودال کوچکی که کنده بودم و در آن استتار کرده بودم. تک‌تیرانداز عراقی مهارت زیادی داشت و کسی به‌راحتی نمی‌توانست او را پیدا کند. دم‌صبح بود که دیدم آفتابه به دست به سمت دستشویی حرکت می‌کند. بهترین موقعیت بود.که در همان حال او را به درک واصل کردم و بعد از آن دو نفر دیگر آمدند، بالای سرش که بی‌درنگ هردوی آن‌ها را هم به هلاکت رساندم.

 

 

به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از فارس، فیلم سینمایی «شکار شکارچی» به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح بعد از سه ماه پیش‌تولید در شهرک سینمای انقلاب و دفاع مقدس مراحل تولید خود را برای حضور در سی و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر آغاز کرده است.

کارگردانی فیلم شهید عبدالرسول زرین پیش از این ساخت فیلم‌های «استرداد» و «ابوزینب» را در کارنامه دارد. تهیه‌کننده هم قبلاً آثاری همچون «اشنوگل»، «به کبودی یاس» و «شور شیرین» را روی پرده سینما داشته است.

برخی از عوامل ۱۲۰ نفره این فیلم سینمایی عبارت‌اند از: مهرداد خوشبخت مشاور کارگردان، مجید کرباسیان دستیار و برنامه‌ریز، عباس دقاقی مدیر تولید، جواد اصغری دستیار تولید، محسن ملکی طراح گریم، شهرام متولی‌­باشی مدیر صدابرداری، سعید براتی مدیر فیلم‌برداری، عباس بلوندی طراح صحنه و لباس، امیر حسین خنجری طراح بدلکاری، ایمان کرمیان طراح جلوه‌های ویژه و میدانی.

کامبیز دیرباز بازیگر اصلی فیلم است و سایر بازیگران این فیلم سینمایی به‌زودی معرفی خواهند شد. برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی معتقدند چهره دیرباز شباهت چندانی به شهید زرین ندارد و می‌شد برای ایفای این نقش، بازیگران دیگری را انتخاب کرد. باید منتظر ماند و دید نتیجه کار رضایت‌بخش خواهد بود یا خیر.

انتهای پیام/





منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید