ستاره شناسان سه سیارک جدید نزدیک به زمین که از جمله نزدیک ترین سیارک های شناخته شده در حوالی خورشید هستند را کشف کرده اند که یکی از آنها ممکن است تهدیدی برای زمین باشد.
به گزارش مجاهدت از مشرق، یکی از سه سیارک تازه کشف شده یکی از بزرگترین سیارک های شناخته شده است که به طور بالقوه برای زمین خطرناک تلقی می شود و عرض آن تقریباً ۱.۶ کیلومتر بوده و دارای مداری است که ممکن است مدار زمین را قطع کند.
ویرانی که در صورت برخورد یک سنگ فضایی بزرگ با زمین رخ می دهد واضح است. بنابراین ناسا و سازمانهای دیگر فضایی در حال رصد آسمان هستند تا هر چیزی را که ممکن است در آینده در مسیر زمین قرار گیرد شناسایی کرده و با آن مقابله کنند.
تیمی از ستاره شناسان با استفاده از دوربین موسوم به انرژی تاریک (DECam) تین سه سیارک جدید را در همسایگی زمین کشف کرده اند. یکی از آنها که PH۲۷ ۲۰۲۱ نامگذاری شده است، حدود ۱ کیلومتر (۰.۶ مایل) عرض دارد و از هر جسم کشف شده قبلی به خورشید نزدیکتر است. دمای سطح آن گاهی به حدود ۵۰۰ درجه سانتیگراد می رسد که می تواند سرب را ذوب کند.
دومین سیارک که با نام ۲۰۲۱ LJ۴ شناخته میشود، کوچکتر است و وسعتی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر دارد و مداری کاملاً در مسیر مدار زمین دارد و در طول حرکت خود از مسیرهای حرکت زهره و عطارد عبور میکند.
اما سومین سیارک تازه کشف شده خطرناک ترین آنهاست. این صخره که با نام ۲۰۲۲ AP۷ شناخته میشود، قطر عظیمی معادل ۱.۵ کیلومتر دارد که اندازه نگرانکنندهای است. ستارهشناسان هر چیزی با عرض بیش از ۱ کیلومتر را در صورت برخورد بالقوه با زمین «قاتل سیاره» میدانند. بدتر از آن، ۲۰۲۲ AP۷ دارای مداری است که آن را به اندازه کافی به مدار زمین نزدیک می کند تا به عنوان یک سیارک بالقوه خطرناک واجد شرایط بررسی شود. از همین رو بررسی ها برای پی بردن به مسیر حرکتی دقیق آن در آینده در حال انجام است.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است