کنگره حسینی با تلاش بانوان خادم فرهنگی، باشکوه‌تر می‌شود

کنگره حسینی با تلاش بانوان خادم فرهنگی، باشکوه‌تر می‌شود


به گزارش مجاهدت از گروه اجتماعی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در مراسم تقدیر از تلاش‌ها و خدمات دست اندرکاران کمیته فرهنگی بانوان ستاد اربعین که امروز در سالن وحدت بعثه مقام معظم رهبری در تهران برگزار شد، اظهار داشت: فعالیت بانوان در کارگروه‌های این کمیته می‌تواند زمینه بهره مندی بیشتر بانوان دو کشور ایران و عراق و سایر کشور‌ها را که در کنگره عظیم حسینی حضور می‌یابند در حوزه‌های دینی، فرهنگی، آموزشی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی فراهم آورد.

حجت‌الاسلام نواب تلاش بیشتر بانوان خادم فرهنگی در کارگروه‌ها برای برگزاری باشکوه‌تر این کنگره در سال‌های آینده را ضروری دانست و لزوم ظرفیت شناسی در حوزه‌های مختلف را یادآور شد و تاکید کرد: باید به نحوی برنامه ریزی شود که جمعیت چند میلیونی زائران که امسال بیشتر آن‌ها از میان بانوان بودند در فاصله زمانی طولانی تری مشرف شوند و با بهره مندی از فضای معنوی این زیارت، با آرامش به کشور بازگردند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به تبیین حدیثی از حضرت فاطمه زهرا (س) در خصوص اخلاق همزیستی و معاشرت پرداخت و درس‌های اخلاقی اجتماعی از این روایت فاطمی را رعایت حقوق همسایگان و عدم آزار آنها، بسنده کردن به گفتار نیک، خیراندیشی و بردباری و پرهیز از بدگوئی و دوری از بخل ورزیدن و حیاء از ایمان دانست.

وی با بیان اینکه در قرآن مجید نیز رعایت حقوق همسایه در کنار پرستش خدا شمرده شده است، اظهار داشت: متاسفانه در جامعه امروز بسیاری از نزاع‌ها به خاطر مطالبی است که افراد بر زبان می‌آورند، درحالیکه اگر سکوت می‌کردند درگیری بوقوع نمی‌پذیرفت.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه حضرت صدیقه طاهره می‌فرمایند: خداوند انسان خیراندیش، بردبار و عفیف را دوست دارد، گفت: در اتفاقات اخیر شاهد بودیم که دختران دانشجوی بیشماری با عفت، حیاء و حجاب در دانشگاهه ا حضور داشتند و از کیان بانوان متدین دفاع کردند.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین و مینو اصلانی رئیس بخش بانوان این کمیته نیز از برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته در اربعین سال ۱۴۰۱ گزارش دادند.

حجت الاسلام احمدی گفت: در اربعین امسال ۱۲۰۰ مبلغه در شهر‌های مختلف، مسیر و موکب‌ها فعالیت داشتند. همچنین اساتید حوزه و دانشگاه علاوه بر بیش از ۹۰ سخنرانی در موکب ها، در همایش‌های مختلف که با همکاری دانشگاه‌های دو کشورایران و عراق برگزار شد، حضوری فعال داشتند.

وی برگزاری ۴۰ غرفه کودک و مادر را از ابتکاراتی عنوان کرد که در سال‌های بعد توسعه خواهد یافت.

اصلانی نیز با اشاره به عظمت نهضت حسینی و فعالیت‌های صورت گرفته در اربعین امسال تصریح کرد: ما هنوز در شروع راه هستیم و کار‌های زیادی باید درحوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، قرآنی، شعر، رسانه، بهداشت و پزشکی و.. انجام شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با بهره گیری از راهکار‌های مناسب بتوان از فرصت اربعین برای جذب جوانان و گفتگو با این قشر جوان هرچه بیشتر بهره برد.

انتهای پیام/ 241

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید