گروه‌های جهادی‌محور تحول‌آفرینی در دولت آینده هستند

گروه‌های جهادی محور تحول آفرینی در دولت آینده است/ قانون را طوری باید اصلاح کنیم که همه مردم بتوانند در گروه‌های جهادی فعالیت نمایند


گروه‌های جهادی محور تحول آفرینی در دولت آینده است/ قانون را طوری باید اصلاح کنیم که همه مردم بتوانند در گروه‌های جهادی فعالیت نمایندبه گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج سازندگی، جلسه هم‌اندیشی با دبیران مجامع جهادی کل کشور با علیرضا زاکانی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی صبح امروز در سازمان بسیج اقشار برگزار شد.

در ابتدای مراسم زاکانی به صحبت‌های دبیران مجامع اقتصادی با محوریت اصلاح قانون بسیج سازندگی با موضوعیت گروه‌های جهادی توجه ویژه‌ای کردند و هم‌اندیشی صورت گرفت.

در ادامه زاکانی با اشاره به افتخار حضور خود در جمع جهادگران کشور اظهار داشت: جهاد مستمر در گروه‌های جهادی همیشه بوده است و در این جهاد مستمر باید همیشه تدبیر جدیدی را اتخاذ کرد.

وی گفت: ما سرشاخه‌ای داریم به اسم بسیج و بسیجی که در موضوعات مختلف فرهنگ‌سازی کرده است و در همه میدان‌های انقلاب حاضر بوده است. آنچه بر پایه اعتقاد و عقیده است بسیج توانسته احیایش کند. از این رو بسیج آن لوکوموتیو و سازمانی است که به همه بسیجیان جهت و فرهنگ بسیجی داده و آن را در جامعه انتشار می‌دهد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۸۱ یا ۸۲ در اصفهان فرمودند که بسیج باید متکفل حرکت دادن بدنه فعال جامعه باشد و نباید محدود فقط به افراد و ساختار بسیج شود.

زاکانی تصریح کرد: باید مسیری را در قانون قرار دهیم که همه افراد با اقبال با آن کار کنند.

وی افزود: قانون باید طوری باشد که همه به بسیج پناه بیاورند و تلاش کنند به بسیج برسند زیرا همه اشخاص، مدیران و افراد مسئول به طبع نیاز و رفتارشان یک روزی می‌روند اما بسیج همیشه ماندگار می‌ماند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس عنوان کرد: الزام اینکه بسیج، هر روز خود را توانمند کند بحث مهمی است و طی سال‌های متمادی در همه عرصه‌ها خود را تقویت کرده است.

وی گفت: زمانی که اقبال ایجاد شود، انگیزه هم برای اجرا پیدا می‌شود و در این جهت گروه‌های جهادی و مردم از جان مایه می‌گذارند و خدمت جهادی می‌کنند.

زاکانی افزود: گروه‌های جهادی در جنبه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و … در کشور و بین مردم نقش معرفت بخشی و بصیرت بخشی را دارند و در جامعه پیام ولی امر مسلمین جهان را تبیین می‌کنند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اشاره کرد: همیشه بصیرت افزایی یک عمل سیاسی در گروه‌های جهادی بوده است.

وی گفت: این قانون بودنش ضرورت دارد و حتما باید امکانات و پشتیبانی را برای گروه‌های جهادی فراهم کرد تا اقبال جهادی برای همه فراهم شود و مانعی برای فعالیت جهادگران و دیگران وجود نداشته باشد.

زاکانی اشاره داشت: کارگروهی متشکل از جهادگران و افراد صاحب نظر در مرکز پژوهش‌های مجلس تشکیل می‌شود تا بتوانیم قانونی جامع در همه ابعاد داشته باشیم که همه جهادگران و دستگاه‌های اجرایی برای جهاد موثر و زمینه سازی در تمام عرصه‌ها فعالیت داشته باشند.

وی افزود: اداره کشور با مدیریت جهادی و فرهنگ جهادی محقق می‌شود و کشور با کمک گروه‌های جهادی و جریان جهادی در تمام ابعاد تقویت می‌شود و مدیران جهادی وقتی پا به میدان می‌گذارند باید جهش کار خود را در کار جهادی ببیند.

زاکانی گفت: هر کاری که می‌کنیم باید در راه تقویت تفکر بسیجی باشد و حق هر کار غلطی را نداریم و اگر از فرهنگ جهادی و بسیجی جدا شویم باید شاهد تحقیر جامعه اسلامی باشیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس افزود: دولت آینده در هر سطحی باید نسبت خود با گروه‌های جهادی را مشخص کند و گروه‌های جهادی هم باید در ابتدا مطالبه گری را از دولت آینده داشته باشد. از این رو گروه‌های جهادی هم برای کمک به دولت‌ها هیچ زمانی کوتاهی نکرده اند و نخواهند کرد.

وی تصریح کرد: مدیران آینده باید با فرهنگ جهادی و با کمک گروه‌های جهادی و مردم در کف میدان تحول ایجاد کنند. ولی متاسفانه در برخی دولت‌ها اداره کشور با فرهنگ غربی و مسئولین غرب‌دوست اداره شده است و بسیاری از مشکلات را برای آحاد مردم به وجود آوردند که ان‌شاءالله همه باید به کمک اصلاح اداره کشور بیاییم.

انتهای پیام/ 118



منبع خبر

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید