به گزارش مشرق، انتشارات ستاره ها که با محوریت شهدا و ایثارگران دفاع مقدس در استان خراسان فعالیت کرده و تاکنون کتابهای متنوعی را منتشر کرده است، طی یادداشتی، با تولیت آستان قدس رضوی درددل کرد.
در این یادداشت آمده است:
"یاد شهدا یعنی اینکه افتخاراتشان را بیان کنیم و آنها را سرلوحه خودمان قرار دهیم". این جملات بخشی از فرمایشات تولیت محترم آستان قدس در یادواره شهید کاوه است.
وقتی پشت انسانی به کاوه گرم باشد، سخنانی میگوید که شاید تاکنون کسی در مضجع شریف امام رضا علیهالسلام حتی جرأت فکر کردن به آن را هم پیدا نکرده است. نمیدانیم چهعنوانی بهکار ببریم، تولیت معظم، حجهالاسلام یا آیتالله؟ اما نوع سخنان شما به ما این جسارت را میدهد که شما را خادمالشهداء و خادم فرستادگان رضا خطاب کنیم. فرمودید اگر کمکاریای وجود دارد بگویید، ما هم میگوییم. «الخیر فی ما وقع.»
کوتاهی که چه عرض کنیم اما انتظار میرود آستان قدس رضوی با چنین ظرفیت و توانایی و دبدبه و کبکبه، در زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء، حداقل فعالیتهایی را انجام بدهد. وقتی رنگ در یک صحن حرم مطهر، برای شما حساسیت ایجاد میکند، قطعاً خاک کردن نوابغ و اسطورههای جنگ تحمیلی و بازماندههای دفاع مقدس در حرم مطهر باید برای عالم صادق و صریحی چون شما حساسیتبرانگیزتر باشد. اهالی قدیم دفاع مقدس، عازمین از خراسان بزرگ را با نام فرستادگان رضا میشناسند. حال الان چند تن از بزرگان «فرستادگان رضا» همسایه امامشان هستند. به عنوان نمونه یکیشان در زیر فرشهای صحن انقلاب آرمیده است و یکی در زیر زمین صحن جمهوری! و دیگری در یکی از ایوان های صحن آزادی! بدون هیچ نشان و علامت و المانی!
و چه بد فرجامی است که هنوز خیل عظیمی از مشهدیها و حتی مذهبیها و حزباللهیها نمیدانند مزارِ بابامحمد (شهید محمد بابارستمی)، بابارجب (جانباز شهید رجب محمدزاده) و شهید محمدمهدی خادم الشریعه این سه قهرمان دفاع مقدس کجاست؟ مقصر کیست؟ بیتدبیری از کجاست؟ از مردم یا…؟ فتأمل!
اگر این دردنوشت به دستتان رسید و وقت و حوصله داشتید توضیحات بیشتر و تخصصیتر در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را خدمتتان عرض خواهیم کرد.
باتشکر/ نشر ستارهها