یادداشت/ «تهدید امام‌خامنه‌ای، تولّد مقاومت جهانی»

یادداشت/ «تهدید امام‌خامنه‌ای، تولّد مقاومت جهانی»


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از یزد؛ وقتی بازوان قدرتمند نظام مقّدس جمهوری اسلامی، با ضربات برق‌آسا و هدفمند، قلب‌های امنیّتی رژیم جعلی صهیونی و ایالات‌متحّده را در پاسخ به جنگ تحمیلی و غیرقانونی ۱۲روزه با عملیات «وعده‌صادق» و «بشارت‌فتح» درهم کوبیده و هیمنه‌پوشالی آنها را درهم شکستند، دشمن نابکار دریافت که دیگر میدان «نبرد سخت» برایش امن نیست. پس برای جبران این شکست، تیر آخر را از چله «جنگ روانی» رها کرد و با زبان تهدید و ترور، شخص رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را هدف گرفت؛ گمان می‌کرد که با این تهدید، «اراده‌ها» فرو خواهد ریخت.

امّا واقعیت برخلاف محاسبات آنها رقم خورد.

 دونالد ترامپ (۱۷ ژوئن ۲۰۲۵) در توییتی بی‌شرمانه در حساب کاربری خود در شبکه X نوشت: «ما دقیقاً می‌دانیم رهبر عالی ایران کجا پنهان شده هست. او هدف آسانی‌ست…؛ امّا فعلاً او را نکشتیم. تسلیم بی‌قید و شرط تنها راه باقی‌مانده هست.»

 همزمان، نتانیاهوی خبیث نیز در مصاحبه‌ای گستاخانه با شبکه ABC News صراحتاً گفت: «ترور خامنه‌ای، جنگ را تشدید نمی‌کند؛ بلکه پایان می‌دهد. آماده‌ایم تصمیم نهایی را بگیریم.»

⚖ این اظهارات، نه‌تنها نقض ماده ۲ منشور ملل متحّد و اصل بنیادین حقّ حیات در ماده ۶ میثاق حقوق مدنی و سیاسی هست؛ بلکه مصداق «تروریسم دولتی» با اعلام رسمی می‌باشد؛ اقدامی که قابلیت پیگیری در دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) را داراست؛ امّا دشمن از یک چیز غافل بود: «رهبری در ایران نه در پناه دیوارها؛ که در قلب مردم هست».

با انتشار این اظهارات‌گستاخانه و ضدّ بشری، مراجع تقلید بزرگ شیعه بی‌درنگ وارد میدان شدند و در واکنشی به‌موقع، با صدور فتوا، پیام دادند که این تهدید، صرفاً سیاسی نیست؛ بلکه محاربه با خدا و رسول هست.

آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی، آن را «محاربه با اسلام» خواند.

آیت‌الله العظمی سیستانی، «تعرض به رهبری را تعرض به تمام امت اسلام» دانست.

آیت‌الله العظمی نوری همدانی، آن را «اعلام جنگ علیه اسلام ناب محمّدی» اعلام کرد.

این «اجماع فقهی»، پشتوانه شرعی هرگونه دفاع مشروع و گسترده در برابر این تهدید را فراهم ساخت.

 همزمان، «حمایت جهانی» آغاز شد:

این مطلب را از دست ندهید :  درخواست شهید «بروجردی» برای انتقال شهید «محمد توسلی»+ سند

 حزب‌الله لبنان هشدار داد: «رهبر ایران، رهبر مقاومت جهان هست؛ تعرض به او، بازی با آتش هست.»

 انصارالله یمن تأکید کرد: «خامنه‌ای صدای مظلومان جهان هست؛ ما با جان از او محافظت می‌کنیم.»

در پارلمان پاکستان، چندین نماینده در بیانیه‌ای رسمی، این تهدید را «نقض حرمت مسلمانان و تلاش برای ایجاد ناامنی جهانی» خواندند.

قیس سعید، رئیس‌جمهور تونس نیز شجاعانه اعلام کرد: «خامنه‌ای رهبر آزادگان هست؛ تهدید به جان او، جنایتی علیه امت اسلام و بشریت هست.»

در ده‌ها کشور اسلامی، تظاهراتی بی‌سابقه شکل گرفت؛ جوانان با پرچم ایران و تصویر امام خامنه‌ای، ندای وحدت سر دادند.

 در داخل کشور نیز، از مراجع تا سلبریتی‌ها، از مردم تا مسئولان، با هشتگ #جانم_فدای_رهبر، با دعا و بیعت، نشان دادند که این ملّت، همچون یاران ابی‌عبدالله علیه‌السلام، هرگز امام خود را تنها نخواهد گذاشت.

 از نگاه «علوم ارتباطات»، نظام اسلامی با بهره‌گیری از نظریه‌های «مدیریت بحران»، «ادراک جنگ ترکیبی» و «بازدارندگی شناختی»، تهدید دشمن را به فرصتی برای تعمیق مشروعیت، وحدت ملّی و بیداری جهانی بدل کرد.

 و اکنون، توصیه‌ای از دل این تهدید:

 مردم عزیز ایران؛ این وحدت را، چون جان پاس بدارید و در برابر فتنه‌های رسانه‌ای و عملیات روانی هوشیار باشید.

دولتمردان و مسئولان؛ در چنین لحظاتی، مهم‌ترین وظیفه‌شان، خدمت بی‌منّت به مردم، شفّافیت، صداقت، پاسخ‌گویی، و تبدیل ساختار‌های اداری به پشتیبانان واقعی رهبری و ملّت هست. هیچ سازش‌طلبی در این نبرد جایگاهی ندارد؛ چراکه دشمنان نه بر سر میز مذاکره، بلکه پشت نقاب آن، تهدید به ترور می‌کنند.

 نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی؛ حفظ جان رهبر انقلاب، نه یک وظیفه اداری؛ بلکه دفاع از ستون خیمه اسلام هست.

دشمن خواست مقام معظم رهبری را بترساند؛ اما جهان، او را «رهبر مقاومت جهانی» خواند؛ و امروز، جانِ امت در دعای شبانه‌اش این هست: «الّلهُمّ احفَظ قائِدَنا الخامنه‌ای».

✍️ هادی امامی؛ دانش آموخته کارشناسی ارشد ارتباطات اجتماعی و کارشناسی علوم سیاسی

/انتهای پیام 

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

یادداشت/ «تهدید امام‌خامنه‌ای، تولّد مقاومت جهانی»

این مطلب مفید بود؟
>

آخرین اخبار

تبلیغات
تبلیغات
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید