نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر در اجلاس سران اروپا قانونی علیه سپاه به تصویب برسد کاهش روابط بینالمللی با اروپاییها صورت میگیرد و در آن زمان ما پاسخ قاطعانه و شایستهای در این رابطه خواهیم داد.
به گزارش مجاهدت از مشرق، محمد حسن قدیری ابیانه، سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا به همراه ابراهیم عزیزی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی امروز جمعه سیام دی ماه در برنامه «شناخت» شبکه جام جم به گفتوگو درباره قطعنامه ضد ایرانی اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداختند.
اقدام پارلمان اروپا خلاف قوانین حقوق بینالملل است
محمد حسن قدیری ابیانه، سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا درباره شرایط قانونی برای تروریست اعلام کردن نیروی مسلح یک کشور گفت: اقدام پارلمان اروپا بر ضد تمامی ابعاد حقوق بینالملل است اما پارلمان اروپا در گذشته نیز اقداماتی بر خلاف قوانین حقوق بینالملل صورت دادهاند. آنها از رژیم صهیونیستی حمایت کردهاند و در جنگها نیز اقدامات غیر انسانی صورت دادهاند.
وی افزود: با خواندن تاریخ کشورهای اروپایی شاهد آن هستیم که هر کدام توانایی استعمار منطقهای را داشتهاند این کار را صورت دادهاند و به جنایت خود ادامه دادند. انگلیس در زمان قحطی باعث تلف شدن بسیاری از ایرانیان شد و انبارهای تغذیه را خالی کرد. در گذشته نیز مواردی همچون تحریم دارو و غذا نیز مسائلی غیرقانونی بود که آمریکا و اروپا این کار را انجام دادند.
وی در ادامه درباره تاثیر اپوزوسیونهای غربی بر اقدام اخیر پارلمان اروپا اظهار داشت: اپوزوسیونهای ورشکسته سیاسی هیچ تاثیری بر این شرایط نداشتهاند؛ اروپاییها، صهیونیستها و آمریکاییها همواره میخواستند چنین اقداماتی را علیه ایران صورت دهند و اپوزوسیونها را تنها به این دلیل به بازی آوردهاند تا به دروغ بگویند ایرانیان نیز از ما خواستهاند چنین اقدامی صورت دهیم.
وی گفت: آنها در جنگ ترکیبی اخیر خود با ایران شکست خوردند چرا که مردم ایران را نمیشناسند. مردم با حضور گسترده در حمایت از جمهوری اسلامی ایران کشورهای غربی را عصبانی کرد و در کنار آن نیز اعدام جاسوس نفوذی انگلیس قرار داشت.
قدیری ابیانه اظهار کرد: ابوبکر بغدادی زاده دست اروپاییها و صهیونیستها است؛ او یک سال در اسرائیل آموزش دید که چگونه خطبهخوانی کند و سخنرانی داشته باشد.
وی افزود: در ابتدای انقلاب خرید و واردات هر نوع سلاحی برای ایران غیرممکن بود چرا که ما را تحریم کرده بودند اما امروز اروپاییها از این وحشت دارند که ما سلاحهای پیشرفته را به ابرقدرتی مانند روسیه بفروشیم. اکنون ۲۲ کشور خواستار موشکهای ایرانی هستند چرا که این موشکها نقطهزن و دورزن هستند. آمریکاییها طی بررسیهای خود به این نتیجه رسیدهاند که در صورت حمله به ایران تمامی ناوگانهای آنها در کنار ۲۰ هزار آمریکایی در یک روز از بین میروند.
عزیزی: قطعنامه ضدایرانی اروپا ضمانت اجرایی ندارد
ابراهیم عزیزی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی درباره دلایل اقدامات پارلمان اروپا گفت: این اقدام مداخلهجویانه در امور ایران بود که در بند ۱۰ و ۱۱ آن سپاه پاسداران اسلامی، که نیروی رسمی جمهوری اسلامی ایران است را سازمان تروریستی معرفی کردند؛ چرایی این عمل دلایل مختلفی دارد اما باید ابتدا اشاره کرد که اقدامات اروپاییها از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون به همین صورت بوده است. آنها از ابتدای انقلاب منافع خود را از دست دادند چرا که جمهوری اسلامی ایران منافع کشورهای زیادهخواه را کاهش داد. اروپاییها از موفقیتهای ملت ایران عصبانی هستند و به دلیل عدم موفقیتهایشان در اتفاقات اخیر در کنار شکستهای دیگر سعی کردند علیه ایران اقداماتی جدید صورت دهند.
وی درباره تاثیر اقدام پارلمان اروپا بر پایههای قوانین حقوق بینالملل اظهار داشت: متاسفانه اروپاییها همواره ثابت کردهاند که از سیاست مستقل برخوردار نیستند و تحت تاثیر آمریکا قرار دارند. اقدام اخیر پارلمان اروپا نقطهای تاریک در تاریخ آنها است و با این کار باری دیگر ثابت کردهاند که تحت تاثیر سیاستهای آمریکا قرار دارند. ما اقدام اخیر اروپاییها را محکوم میکنیم و اقدامات بازدارندهای را صورت خواهیم داد.
وی درباره نقش بحرانهای اروپایی در اقدامات اخیرشان اظهار کرد: مدتهاست که دگرگونیهایی در سطح بینالملل رخ میدهد؛ با وجود آن که آمریکاییها و اروپاییها هزینههای بسیاری برای حضور در غرب آسیا داشتند اما بعد از سالها خروج مفتضحانهای داشتند و معادلاتشان بر هم خورد. آنها یکی از عوامل اصلی برهم خوردن معادلات آنها در حوزههای مختلف جمهوری اسلامی میدانند و در نتیجه سپاه پاسداران را پیشتاز در این زمینه میشناسند.
وی افزود: این قطعنامه هیچ ضمانت اجرایی ندارد و هیچ کشوری مجبور به پیروی از آن نیست؛ اگر در دوشنبه آینده اجلاس سران اروپا به تصویب این قانون برسند کاهش روابط بینالمللی با اروپاییها صورت میگیرد و در آن زمان ما پاسخ قاطعانه و شایستهای در این رابطه خواهیم داد.
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است